01/02/2018 - 16:51

Μάντζαρης: "Πρέπει να αντιδράσουμε, να επιστρέψουμε στις νίκες"

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός καλείται να αντιδράσει στην αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε (1/2, 21:00), αναφέροντας πως ο στόχος των «ερυθρόλευκων» παραμένει πάντα το Final Four.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε κάνει δύο ήττες με κακές εμφανίσεις σε Χίμκι και Ερυθρό Αστέρα. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε και να επιστρέψουμε στις καλέ εμφανίσεις και στις νίκες. Τώρα πια επιστρέφουμε και στην έδρα μας. Θέλουμε τη νίκη για ψυχολογική και βαθμολογική συνέχεια και ελπίζω ότι με τη βοήθεια του κόσμου θα τα καταφέρουμε.

Δεν γνωρίζουμε απόλυτα τι φταίει. Αν το γνωρίζαμε δεν θα υπήρχαν κιόλας αυτές οι μεταπτώσεις τον τελευταίο μήνα. Ξέρουμε ότι δεν είμαστε αυτοί που πρέπει και που θέλουμε να είμαστε. Γι' αυτόν τον λόγο δουλεύουμε κάθε μέρα για να γίνουμε καλύτεροι και να μπορέσουμε να βελτιωθούμε. Ελπίζουμε να έχουμε αφήσει πίσω μας το κακό διάστημα και να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες.

Είναι πάρα πολύ κρίσιμος ο αγώνας γιατί παίζουμε με μία ομάδα που κυνηγάει μαζί μας το πλεονέκτημα έδρας. Αν την κερδίσουμε στο ΣΕΦ θα κάνουμε το 2-0 οπότε θα είναι πολύ σημαντικό για μας.

Κάθε χρόνο θέλουμε να πηγαίνουμε στο Final 4 και να πρωταγωνιστούμε. Αυτός είναι ο στόχος μας και φέτος, δεν έχει αλλάξει κάτι».