17/05/2018 - 14:51

Ολυμπιακός: Ο Παντελάκης στο τιμόνι των γυναικών

Ο Γιώργος Παντελάκης είναι από σήμερα και επισήμως ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού.

Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Θάνος Νίκλας, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις ο αντικαταστάτης του Κώστα Μίσσα τόνισε ότι στόχος είναι να διατηρήσει η ομάδα τα κεκτημένα στο ελληνικό πρωτάθλημα και να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο osfp.gr ότι: «Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω την διοίκηση του Ολυμπιακού και τον κ. Λεριώτη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και εύχομαι να δικαιώσω τις προσδοκίες της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Προερχόμαστε από την κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα και θέλουμε να παραμείνουμε σε αυτήν την τροχιά και την επόμενη σεζόν, αλλά να μην μείνουμε μόνο σε αυτό.

Ο Ολυμπιακός είναι πρωταγωνιστής και για αυτό θέλουμε να είμαστε ακόμα περισσότερο ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη και να κάνουμε ό,τι καλύτερο.

Το μόνο που μπορώ να πω από την μεριά μου είναι ότι θα δουλέψουμε σκληρά για να επιτύχουμε τους στόχους της ομάδας και να κάνουμε και πάλι περήφανο τον κόσμο μας.

Τέλος θα ήθελα πολύ να ευχαριστήσω την Ελένη Καπογιάννη, τον Κώστα Μίσσα και τον Αντώνη Κουρμούλη, με τους οποίους συνεργάστηκα τις προηγούμενες σεζόν στον Ολυμπιακό»