28/06/2018 - 16:34

Στο Ισραήλ ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού

Στο Τελ Αβίβ «μετακόμισε» το διοικητικό επιτελείο του Ολυμπιακού, προεξέχοντος των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, αδελφών Αγγελόπουλου (δεν επιβεβαιώνεται από την ΚΑΕ), προκειμένου τεθεί επί τάπητος ο μεταγραφικός σχεδιασμός των «ερυθρόλευκων» ενόψει της νέας περιόδου.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού (ανάμεσά τους ο γενικός διευθυντής Χρ. Σταυρόπουλος και ο team manager, Χρ. Μπαφές) μετέβησαν στην ισραηλινή πρωτεύουσα για να συναντηθούν με τον Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος λόγω μίας μικροεπέμβασης που έκανε στη μέση του δεν ήταν δυνατό να ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Σκοπός των Πειραιωτών είναι να καθορίσουν από κοινού με το νέο προπονητή τα πιο σημαντικά θέματα που υπάρχουν, όπως αυτό των ανανεώσεων τριών παικτών (Σπανούλης, Παπανικολάου, Παπαπέτρου), των μεταγραφών, αλλά και αυτό της προετοιμασίας και των φιλικών που θα δοθούν στη διάρκειά της.

Τα ραντεβού με τους παίκτες που τελειώνουν τα συμβόλαια θα ξεκινήσουν το συντομότερο, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Μπλατ έχει ζητήσει την παραμονή και των τριών προαναφερθέντων.

Από κει και πέρα οι Μιλουτίνοφ και Στρέλνιεκς θα παραμείνουν στον Ολυμπιακό, «παίζεται» του ΜακΛιν (υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης μέχρι τις 30/6), ενώ λίγες πιθανότητες υπάρχουν για τον Κιμ Τιλί .