11/07/2018 - 17:15

Ώρα για τελικό οι Άγγλοι!

Γράφει ο : 

 

 

ΚΡΟΑΤΙΑ- ΑΓΓΛΙΑ: (21:00)

Στο τελευταίο παιχνίδι έπαιξε με τη «φωτιά» η Κροατία, αλλά δεν ...κάηκε και αυτό διότι χρειάστηκε να πάει στα πέναλτι για να αποκλείσει την διοργανώτρια Ρωσία.

Δέχτηκε πρώτη τέρμα, απάντησε όμως σχετικά γρήγορα στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ στην παράταση και συγκεκριμένα στο 100΄ ξαναδέχτηκε τέρμα για να ισοφαρίσει και πάλι στο 115΄ και να οδηγηθεί το ματς στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, όπου τελικά προκρίθηκε στους «4» για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια!

Οι Άγγλοι από την άλλη, φαίνεται ότι διανύουν μια πολύ καλή περίοδο ομαδικής δουλειάς και έχουν πιστεύουμε τον πρώτο λόγο για να βρεθούν εκείνοι αντίπαλοι της Γαλλίας στον μεγάλο τελικό.

Άλλωστε, έχουν περάσει 28 ολόκληρα χρόνια από τότε που βρέθηκαν ξανά στα ημιτελικά του παγκοσμίου κυπέλου και μια τέτοια ευκαιρία δεν φαίνεται ότι είναι διατεθειμένοι να την αφήσουν να πάει χαμένη.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο που την κάνει φαβορί είναι και το γρήγορο παιχνίδι και οι ξαφνικές αντεπιθέσεις που δύσκολα θα καταφέρουν να αναχαιτίσουν οι Κροάτες.

Συνεπώς, υπάρχει το ενδεχόμενο το ματς στην κανονική διάρκεια να μείνει στην ισοπαλία με σκορ 1-1, ή να το κερδίσουν οι Άγγλοι με σκορ

1-2!

Στοιχηματικά ,λοιπόν θα ρισκάρουμε προτείνοντας σκορ, έτσι ώστε να ανεβάσουμε ακόμη περισσότερο τις αποδόσεις!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΚΡΟΑΤΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ: 1-1 /1-2 Σκορ. 4,40/7,25 /ΟΠΑ