09/02/2019 - 13:45

«Ύποπτο» ματς το Μπάγερν- Σάλκε!

Γράφει ο : 

 

 

ΜΠΑΓΕΡΝ- ΣΑΛΚΕ: (19:30)

Μετά την ήττα με 1-3 στο Λεβερκούζεν η Μπάγερν τα ...χρειάστηκε και στο κύπελλο, αλλά τελικώς απέκλεισε εκτός έδρας τη Χέρτα με 3-2 στην παράταση.

Εκτός την όποια κούραση, λοιπόν, φαίνεται ότι δεν βρίσκεται και στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και απέναντι στην Σάλκε δεν θα έχει εύκολη αποστολή.

Να θυμίσουμε ότι και η εντός έδρας παράδοση ανάμεσα στις δυο ομάδες μας οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα, καθώς στα τελευταία πέντε παιχνίδια η φιλοξενούμενη απέσπασε δυο φορές την ισοπαλία.

Επίσης, ένα σημαντικό στοιχείο ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι το γεγονός ότι εάν το πρώτο ματς είναι over ή under,αντίστοιχο θα είναι και αυτό του δεύτερου γύρου. Για παράδειγμα, το ματς του πρώτου γύρου ήταν under (0-2), το ίδιο αναμένουμε στατιστικά να έρθει και το δεύτερο.

Σε αυτό βέβαια αναμένεται να βοηθήσει και η φιλοξενούμενη Σάλκε, η οποία εμφανίζετε πάντα σφικτή και μαχητική έκτος έδρας.

Συνεπώς, η πρώτη επιλογή μας θα είναι τα 2-3 τέρματα συνολικά στο παιχνίδι.

ΜΠΡΕΣΙΑ- ΚΑΡΠΙ : (19:00)

Η Μπρέσια οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος στη Β΄ κατηγορία της Ιταλίας, ενώ έναν βαθμό πίσω βρίσκεται η Παλέρμο.

Οι τρεις βαθμοί, λοιπόν είναι επιτακτικοί, εάν θέλει να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Όμως, δεν δείχνει στα τελευταία παιχνίδια να διατηρεί τη φρεσκάδα της και αυτός είναι ο λόγος που έχει απολέσει εύκολους πόντους στα τελευταία παιχνίδια.

Η φιλοξενούμενη Κάρπι από την άλλη, βρίσκεται έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και το ματς αυτό είναι ζωής ή θανάτου για την ίδια.

Έχει δείξει πάντως ότι εκτός έδρας δεν είναι αμελητέα ποσότητα, καθώς έχει αποσπάσει αρκετούς βαθμούς και μάλιστα επί ισχυρών αντιπάλων. Επομένως, έχει τη δυνατότητα να σκοράρει τουλάχιστον μια φορά και η

πρόταση μας θα είναι το Goal-Goal,το οποίο μάλιστα πληρώνει και αρκετά καλά.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΜΠΑΓΕΡΝ- ΣΑΛΚΕ: 2-3 Τερμ. 2,40/ΟΠΑΠ

ΜΠΡΕΣΙΑ- ΚΑΡΠΙ: G/G 2,00/ΟΠΑΠ

ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ

ΜΠΑΓΕΡΝ- ΣΑΛΚΕ: X 6,50/ΟΠΑΠ

ΞΑΝΘΗ-ΛΑΜΙΑ: X-1 Ημ./Τελ. 4,05/ΟΠΑΠ