03/03/2019 - 14:45

Παράδοση ισοπαλιών στο Έβερτον- Λίβερπουλ!

Γράφει ο : 

 

Ο Τάσος Ζαφειράκης αναλύει στο Sportotal.gr την αναμέτρηση Έβερτον- Λίβερπουλ και προτείνει την ισοπαλία!

ΕΒΕΡΤΟΝ- ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: (18:15)

Με πειστικό τρόπο (3-0) επικράτησε μέσα στο Κάρντιφ η Έβερτον και φαίνεται να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση πριν το μεγάλο ντέρμπι.

Αυτό όμως που είναι περισσότερο ενθαρρυντικό αφορά το καλό αμυντικό της πρόσωπο που εμφάνισε, γεγονός το οποίο θα παίξει σημαντικό ρόλο για θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι.

Στο ματς του πρώτου γύρου ηττήθηκε δύσκολα με 1-0 και εάν σήμερα καταφέρει να συγκεντρωθεί αμυντικά , θα έχει πλέον αρκετές πιθανότητες να πάρει, τουλάχιστον την ισοπαλία.

Άλλωστε, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα έχει εμφανιστεί τέσσερις φορές στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις στην ίδια έδρα και αυτό φαίνεται να γίνεται πλέον παράδοση ανάμεσα στις δυο ομάδες!

Η πρωτοπόρος Λίβερπουλ από την άλλη, θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή, καθώς πίσω της ακολουθεί με έναν βαθμό διαφορά η Σιτι.

Η φετινή Λίβερπουλ έχει πάντως τη δυνατότητα να φύγει από την αντίπαλη έδρα με το «τρίποντο», καθώς έχει βελτιώσει αρκετούς δείχτες που την κάνουν περισσότερο αξιόπιστη από άλλες χρονιές. Στοιχηματικά όμως θα πάμε με την παράδοση και θα καταλήξουμε στην χορταστική σε απόδοση ισοπαλία του 4,15!

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ : (16:30)

Ματς δίχως αύριο για τους δυο αντιπάλους, καθώς βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Η γηπεδούχος Στουτγάρδη προέρχεται από εκτός έδρας σπουδαία ισοπαλία μέσα στη Βέρντερ και ευελπιστεί ότι με νίκη σήμερα μπορεί να ανασάνει βαθμολογικά!

Ωστόσο, μόνο εύκολο δεν θα είναι με δεδομένο ότι και το φιλοξενούμενο Αννόβερο θα τα δώσει όλα για να μην ηττηθεί. Και αυτό διότι θα είναι πολύ δύσκολο πλέον να ανακάμψει βαθμολογικά και να ελπίζει στη συνέχεια σε παραμονή.

Με ρίσκο, λοιπόν θα πάμε κι εδώ στην ασύμφορη για τις δυο ομάδες, αλλά ...ζουμερή ισοπαλία, του 3,95!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΕΒΕΡΤΟΝ- ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Χ 4,15/ΟΠΑΠ

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Χ 3,95/ΟΠΑΠ