15/02/2019 - 14:19

Ξεθύμανε και το πλήρωσε...

Γράφει ο : 

Και στον πάτο άχυρα. Ο Ολυμπιακός εξαφανίστηκε ανεξήγητα στο δεύτερο ημίχρονο και η Ντιναμό του πήρε την ισοπαλία. Μιλάμε για πλήρη εξαφάνιση την στιγμή που όλοι περίμεναν πως η ομάδα του Μαρτίνς σε συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου θα πιέσει τους Ουκρανούς και θα πετύχει το τρίτο.

Δεν είναι διόλου κολακευτικό για τους ερυθρόλευκους να εξαφανίζονται αγωνιστικά όταν ο Φορτούνης αδυνατεί να ανεβάσει στροφές. Ούτε μπορεί να μιλάμε για την δουλειά που κάνει φέτος ο Μαρτίνς αν πρόκειται κάθε φορά που δεν μπορεί ο Φορτούνης να μην μπορεί και ο Ολυμπιακός. Χωρίς Φορτούνη στο ηράκλειο και νίκησε ο ΟΦΗ.

Κακός ο Φορτούνης στην Τούμπα, πατατράκ ο Ολυμπιακό. Από τραυματισμό ο Φορτούνης με την Ντιανμό 2-2 και το πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους. Να υποθέσουμε ότι πρόκειται για σύμπτωση αλλά τα γεγονότα δεν συνηγορούν με την υπόθεση αυτή. Ο Ολυμπιακός με τον Φορτούνη σε χαμηλές πτήσεις στο δεύτερο ημίχρονο, χάθηκε η μάχη στην μεσαία γραμμή και η Ντινάμο ήταν που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την εδαφική υπεροχή.

Ο Φορτούνης αποσύρθηκε αναγκαστικά ξεμένοντας από δυνάμεις και ο Νάτχο που μπήκε πέρασε μια μπαλιά στον Ποντένσε και πέραν τούτου ουδέν. Ανασταλτικά έτσι κι αλλιώς αρκείται να παρακολουθεί με ενδιαφέρον τους συμπαίκτες επιθετικά δεν κατάφερε τίποτα. Η κούραση βάρυνε και τα πόδια του Καμαρά για να αποδοθεί έτσι η οπισθοχώρηση του Ολυμπιακού. Ωστόσο και τα δυο γκολ θα είχαν αποφευχθεί αν έκανε υποτυπωδώς σωστές αμυντικέ προσπάθειες ο Τσιμίκας.

Στο πρώτο γκολ πάει δεύτερος στην μπάλα και αφήνει να γίνει το γύρισμα στο ύψος του πέναλτι και στο δεύτερο δεν πάει καν στον παίκτη που με κεφαλιά γυρίζει και πάλι στο σημείο του πέναλτι. Θα αναρωτηθείτε βέβαια, γιατί δεν υπάρχει κεντρικός αμυντικός στο σημείο του πέναλτι. Μαζί σας αναρωτιέμαι κι εγώ, φαντάζομαι και ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Ολυμπιακός μπορεί να πάει στο Κίεβο και να βάλει το γκολ που του είναι απαραίτητο. Το πώς δεν θα δεχτεί, δυσκολεύομαι να καταλάβω...