19/08/2017 - 23:57

Μάγεψε ο Ανδρούτσος, καθάρισε ο Φορτούνης!

Γράφει ο : 

Ο Μπάμπης Χριστόγλου δεν μένει στην σβηστή τεσσάρα. Υποκλίνεται στην κλάση του Φορτούνη και γράφει δυο κουβέντες με νόημα για τον Θανάση Ανδρούτσο που αξίζει να τις προσέξουμε.

Μάγκες μου, πάτησε τα είκοσι χρόνια του ο Θανάσης Ανδρούτσος. Σταματάμε πλέον να τον λέμε ταλέντο και τον αντιμετωπίζουμε όπως του πρέπει. Σαν ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή έτοιμο μνα αναλάβει ευθύνες μέσα στο γήπεδο και να πρωταγωνιστεί φορώντας την φανέλα του Θρύλου.

Αυτό έγινε στο ματσάκι με την Λάρισα όπου παρά τα λεγόμενα του κ. Κούγια όταν έγινε η κλήρωση ο Ολυμπιακός έβαλε τέσσερα και θα μπορούσε να βάλει άλλα τόσα. Δεν γράφω ο Ολυμπιακός με τις ρεζέρβες του γιατί δεν δέχομαι ο Θανάσης Ανδρούτσος να λέγεται ρεζέρβα. Ο παίκτης αυτός που παίζει για την ομάδα και όχι για την εξέδρα, σύντομα θα αναγνωριστεί όσο του αξίζει και όσο κρύβει ο ίδιος με το αθόρυβο και ουσιαστικό παιχνίδι του. Παίκτης πολυσύνθετος απλός και παναταχού παρών. Θυμηθείτε και το άλλο; Ο Ανδρούτσος είναι σκόρερ. Με τα παιχνίδια θα αρχίσει να τα …κολλάει όπως τα κόλλαγε όταν έπαιζε με τους μικρούς και έβγαινε πρώτος σκόρερ.

Για τον Φορτούνη τι να σας γράψω. Εχει ποιότητα που δεν τη βρίσκεις από κανέναν στα ελληνικά γήπεδα. Οκ., είναι χαρακτήρας ειδικού χειρισμού αλλά όταν έχεις τέτοιο παίκτη αγαπητέ Χάσι βρίσκεις και τον χειρισμό ώστε να τον βλέπει  κόσμος και να τον χαίρεται. Όπως χάρηκε την μαγική στιγμή με την τακουνιά του Ανσαριφάρντ και τι άψογο κοντρόλ και πλασέ του Φορτούνη.

Δουλίτσα μπόλικη χρειάζεται στην κυκλοφορία της μπάλας ώστε να βγαίνουν οι αυτοματισμοί αλλά δεν ανησυχώ για αυτό όσο για κάποιες αμυντικές αδυναμίες που και πάλι έκαναν την εμφάνισή τους. Τεσσάρα στην πρεμιέρα και σε ένα κρύο γήπεδο είναι μια χαρά. Με γεμάτο γήπεδο το κοντέρ θα γράφει περισσότερο…