26/08/2017 - 23:48

Ο Οφόε θα ξεκάνει εσάς και τα κοράκια σας

Γράφει ο : 
Mεγάλη παικτάρα αυτός ο Κατσικογιάννης!  
 
Πήγε με τα σφυρίγματα του να γυρίσει το ματς τούμπα. Αν όπως έπρεπε είχε δώσει το πέναλτι πάνω στον Οφόε που ήταν πεντακάθαρο, η σεμνή τελετή θα είχε λάβει τέλος. Αυτό το θηρίο ανακάλυψε και μαρκάρισμα του Μίλιτς πάνω στον Βάντερσον που δεν έγινε ποτέ και άφησε τον Ολυμπιακό με δέκα παίκτες. Να τον έχουν να τον χαίρονται ο Μέλο Περέιρα και η παρέα του. Πρόκειται για κελεπούρι. Οσο για τα σφυρίγματά του το πιάσαμε το νόημα. 
 
Πρέπει ο Ολυμπιακός να βάζει πολλά κι από νωρίς για να μην μπαίνει σε περιπέτειες. Μόλις στρώσει η ομάδα θα γίνεται κι αυτό. Προς τα παρών ας είναι καλά ο Οφόε που παίζει σαν οδοστρωτήρας. Ενημερώνω μάλιστα τους διαιτητές πως αυτά τα μπουκαρίσματα στην περιοχή τα κάνει συνέχεια. Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους τι διάολο θα κάνουν όταν τον πετάνε κάτω να ξέρουμε και εμεις να μην χολοσκάμε. 
 
Για καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού στο σύνολο του παιχνιδιού δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Στην επίθεση δεν του έβγαιναν αυτοματισμοί και το παιχνίδι του γινόταν μονίμως από δεξιά με Πάρντο και Ομάρ. Ο Μίλιτς δεν ανέβαινε συχνά και ο Μάριν συνέκλινε συνεχώς. Αυτό με Φορτούνη-Μάριν που έχει σχεδιάσει ο Χάσι μέχρι τώρα δεν έχει βγει. Εμένα πάντως με προβληματίζουν τα κενά στην άμυνα και οι λάθος πάσες που δεν λένε να κοπούν με το μαχαίρι. 
 
Αυτά πρέπει να λυθούν γιατί ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Επιθετικά δεν ανησυχώ. Η ομάδα θα βρει τον δρόμο της έστω κι αν τα κοράκια έχουν γραμμή να τον ζορίζουν. Στο τέλος αυτά θα εκτεθούν κι εκείνοι που τους βάζουν την σφυρίχτρα στο στόμα…