09/09/2017 - 23:08

Τι δεν καταλαβαίνεις; Πρέπει να κερδίζεις και τους γκρίζους.

Γράφει ο : 

Ο Μπάμπης Χριστόγλου έχει δει από νωρίς το φετινό έργο με τους διαιτητές και ξέρει ότι θα πρέπει ο Ολυμπιακός να βάζει πάνω από δυο τρία για να αισθάνεται σίγουρος. Παράλληλα, διαβλέπει κενά στην άμυνα και εξηγεί γιατί ήταν λάθος η αλλαγή του Φορτούνη

Στον Ολυμπιακό καλά θα κάνουν να καταλάβουν ότι φέτος θα πρέπει να κερδίζοιυν και τους διαιτητές . Οταν δεν γίνεται αυτό είναι πολύ πιθανό να έχουν πρόβλημα. Προτείνω να τους πει ο Χάσι ότι ο Ολυμπιακός για να νικήσει πρέπει να βάζει πάνω από δυο-τρία γκολ σε κάθε παιχνίδι. Διαφορετικά θα υπάρχει πρόβλημα.

Καθαρό χέρι ο Λισγάρας με πρόθεση που σημαίνει πέναλτι και αποβολή δεν το βλέπει ο γίγαντας Καλογερόπουλος. Σε αντίθεση βλέπει το κολλημένο στο σώμα χέρι του Εμενίκε. Δεν φταίει όμως μόνο το κοράκι. Ολυμπιακός είσαι. Κάνε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργείς με το τσουβάλι. Γιατί ευκαιρίες δημιούργησε ουκ ολίγες ο Ολυμπιακός. Ειδικά την πρώτη μισή ώρα κάθε κατεβασιά ήταν μισό γκολ μόνο που το άλλο μισό το έχαναν ο Φορτούνης, ο Τζούρτζεβιτς κι ο Σεμπά. Μιλάμε για ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών.

Όμως δημιούργησε κι η Ξάνθη ευκαιρίες., Να μην περάσει απαρατήρητο το γεγονός. Αμυνα που αλλάζει συχνά πρόσωπα δεν γίνεται να βρει συνοχή. Ο Ενγκελς που άρεσε. Πολύ δυνατός ψηλά και πατά το μπόι του ξέρει τι να κάνει με την μπάλα κάτω. Νομίζω πως πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση αλλά με δυο πανύψηλους στόπερ δουλειά δεν γίνεται. Με τον Βούκοβιτς παρέα  θα χάνει η άμυνα σε ταχύτητα. Ο Τζούρτζεβιτς είναι καλός σέντερ φορ. Σύντομα θα βάζει αυτά που έχανε στην Ξάνθη.

Η ομάδα όμως, όταν κολλάει θέλει βοήθεια από τον πάγκο. Όχι να βγάζεις τον Φορτούνη που μπορεί να πάει σε μια ατομική ενέργεια και να λύσει τον γόρδιο δεσμό. Ο Εμενίκε θέλει ακόμα δουλειά. Ο Οφόε είναι χαφ-μαέστρος αλλά μαζεύονται πολλοί που παίζουν μόνο επίθεση και λείπουν εκείνοι που θα τρέχουν να μαρκάρουν στο κέντρο…