16/09/2017 - 23:15

Τι σας φταίμε και μας ταλαιπωρείτε;

Γράφει ο : 
Μάγκες αυτό το πράγμα που παίξατε με τον Αστέρα δεν είναι ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να παρουσιάζει αυτή την θλιβερή εικόνα και να τον απειλεί με βαριά ήττα ο αντίπαλος μέσα στην έδρα του. Δεν μπορεί να παίζετε λες και δεν τρέχει τίποτα σαν να περιμένετε να περάσει η ώρα για να πάτε στα ντους. Κάτι δεν έχετε καταλάβει ίσως γιατί δεν σας το έδωσαν να το καταλάβετε. 
 
Ο κόσμος μπορεί να συγχωρήσει ένα κακό αποτέλεσμα αλλά όχι μια αδιάφορη εμφάνιση. Να είμαστε εξηγημένοι. Όποιος παίζει στον Ολυμπιακό με τα μεγάλα και εγγυημένα συμβόλαια πρέπει να ιδρώνει. Να μάχεται και να σκάει από το κακό του όταν δεν έρχεται το αποτέλεσμα. Η εικόνα του Ολυμπιακού να δέχεται γκολ και να συνεχίζει λες και δεν τρέχει τίποτα είναι χειρότερη και από την ισοπαλία. 
 
Τα γράφω αυτά για τους παίκτες ενώ μου είναι εύκολο να την πέσω στον Χάσι για την απογοητευτική εικόνα της ομάδας. Ο Χάσι φταίει για τις επιλογές και τα …σχέδιά του. Δεν φταίει όμως που οι παίκτες ήταν αλλού. Ένα-ένα για να μην μπερδευόμαστε.
 
Η πρώτη ευθύνη σε όσους πήραν φανέλα κι έπαιξαν. Αυτή η εικόνα δεν γίνεται ανεκτή. Ο Μαρινάκης δεν πρόκειται να αφήσει αυτή την κατάσταση να συνεχίζεται διότι προσβάλλει τον κόσμο του Ολυμπιακού.
 
Υ.Γ. Ηθελα να γράψω για την …αβλεψία του επόπτη που άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί ενώ  η μπάλα είχε βγει κι έτσι προέκυψε το πέναλτι που έκανε ο Ρομαό. Το καταγράφω απλώς για να ξέρουμε όλοι τι πρόκειται να γίνει φέτος με τα κοράκια. Όταν όμως σέρνεσαι στο γήπεδο πρώτα ασχολείσαι με αυτό ….