24/09/2017 - 23:41

Ο Χάσι και ο Σιδηρόπουλος γύρισαν το ματς!

Γράφει ο : 

Ο Μπάμπης Χριστόγλου θεωρεί αδικαιολόγητη την οπισθοχώρηση του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο και τα «χώνει» στον Χάσι που δεν πήρε τα μέτρα του και άφησε αβοήθητη την ομάδα.

Ο,τι και να μου λένε δεν επιτρέπεται να χάνεις παιχνίδι στο οποίο είσαι μπροστά με 2-0. Δεν γίνεται να παίζεις στον  Ολυμπιακό και να μπαίνεις μέσα στο τέρμα σου λές και έχεις απέναντί σου την Μπάγερν. Αυτά είναι για τις μικρές ομάδες κι όχι για τον Ολυμπιακό. Αν δεν το ξέρουν αυτοί που παίζουν τότε οφείλει να τους το πει ο προπονητής.

Να με πάρει ο διάολος αν κατάλαβα τι ακριβώς τους είπε ο Χάσι να κάνουν μετά το δεύτερο γκολ. Αντί να ανέβουν ψυχολογικά και να κυριαρχήσουν, αυτοί γύρισαν πίσω και ταμπουρώθηκαν στην περιοχή του Καπίνο. Η ΑΕΚ έφτανε μέχρι δέκα μέτρα έξω από την περιοχή χωρίς να την εμποδίσει κανείς . Τα χαφ εξαφανίστηκαν κι όταν έκαναν κάποιο μαρκάρισμα ερχόταν ο γίγαντας Σιδηρόπουλος να σφυρίξει εις βάρος του Ολυμπιακού και να τον στείλει ακόμα βαθύτερα στην περιοχή του.

Για τον γίγαντα «κορυφαίο» στην διαιτησία τα ξέραμε. Για τον Χάσι που δεν πήρε χαμπάρι τι ακριβώς συμβαίνει στο γήπεδο σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Λέει ο κόουτς στις δηλώσεις του ότι από τη στιγμή που έγινε το 2-1 τελείωσαν όλα. Γιατί ρε κόουτς τελείωσαν όλα.  Την Λάρισα κοουτσάριζες απέναντι στην ΑΕΚ; Για τον Ολυμπιακό μιλάμε. Πως επιτρέπεις στην ομάδα σου να γυρίζει τόσο πίσω και την αφήνεις να πιέζεται χωρίς να αναπνέει. Ένα πόντο σού δίνω μόνο ότι έπρεπε να βγάλεις τον Ρομαό που τον είχε σημαδέψει ο Σιδηρόπουλος και θα τον έβγαζε με δεύτερη κίτρινη.

Τώρα το πράγμα πρέπει να μαζευτεί σύντομα. Δεν ξέρω τι αποφάσεις θα πάρει η διοίκηση. Δεν δέχομαι βέβαια ότι φταίει μόνο ο Χάσι για την εξαφάνιση των παικτών μέσα στο γήπεδο. Υπάρχει και ο ποδοσφαιρικός εγωισμός. Αυτό τον είδαμε μόνο στους τσαμπουκάδες αντί να τον δούμε στις προσωπικές μονομαχίες.