28/09/2017 - 10:00

Κούρασες!

Γράφει ο : 

Ο Σταύρος Ιωακείμ, αφήνει στην άκρη την απίστευτη εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Γιουβέντους και ασχολείται με τον Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος κάνει τον Ολυμπιακό μίζερο.

Επανήλθα και πάλι μετά από καιρό, για να θίξω αυτή τη φορά ένα θέμα που αρχίζει να καταντά σπαστικό ου μην γελοίο, κουραστικό και κ.ο.κ. Δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ με το ματς, παρά το γεγονός πως είχα να δω τόσο ωραίο Ολυμπιακό από την εποχή του Μίτσελ. Οι Πειραιώτες και τότε είχαν χάσει στο Τορίνο, όπως κι εχθές, ωστόσο, ούτε το βράδυ της Τετάρτης, αλλά και ούτε της 4ης Νοεμβρίου του 14’ έχασε με κάτω τα χέρια.

Ας μείνουμε όμως στο θέμα! Οι προπονητές στο ελληνικό πρωτάθλημα και ειδικότερα στον Ολυμπιακό, τα τελευταία χρόνια, έχουν φτάσει να αλλάζονται πιο γρήγορα κι απ’ όσο κάνει ο Άδωνις Γεωργιάδης να πάει από το ένα πάνελ στο άλλο.

Προπονητές και στελέχη πηγαίνουν κι έρχονται στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, ο Σάββας Θεοδωρίδης όμως εκεί, σταθερή αξία. Δε τον κουνάει ούτε ανεμοθύελλα. Δεν έχει υπάρξει ημέρα, από τότε που ανέλαβε, που να μην έχουμε ακούσει ή να μην έχουμε διαβάσει τον αντιπρόεδρο των Πειραιωτών να μιλάει για την δήθεν εξόντωση του Ολυμπιακού από τους διώκτες του.

Εχθές, πάλι τα ίδια! Τι με την Γιουβέντους να παίζουν οι «ερυθρόλευκοι», τι με τα Πετράλωνα, το ίδιο και το αυτό. Ο Σάββας Θεοδωρίδης θα βρει τον τρόπο να διαμαρτυρηθεί για το ένα παιχνίδι που ήταν (που ΠΟΤΕ δεν υπήρξε) εναντίον του η διαιτησία. Έχω βάσιμες υποψίες, πως η ταχύτητα με την οποία ψάχνει να βρει κάμερα για να μιλήσει, είναι μεγαλύτερη κι από εκείνη του φωτός.

Ωστόσο, πέρα από την πλάκα, όλο αυτό πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Θέλεις να μιλήσεις; Καλώς! Μίλα για το παιχνίδι και μόνο όμως ή για ένα συγκεκριμένο γεγονός. Όχι για άλλα θέματα που δεν αφορούν κανέναν και που στην τελική αρχίζουν και κουράζουν μέχρι αηδίας. Εδώ μέχρι και οι οργανωμένοι οπαδοί εξέδωσαν ανακοίνωση κι ο Θεοδωρίδης συνεχίζει. Κι αυτό είναι κι ένα από τα λάθη του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το γεγονός, ότι, είτε έχει αφήσει ελεύθερο είτε έχει δώσει εντολή στον Σάββα Θεοδωρίδη να ασχολείται με την ίδια καραμέλα που λέγεται διαιτησία, πρέπει να καταλάβει πως μόνο κακό κάνει στην ομάδα! Βγάζει απίστευτες παθογένειες και απίστευτη μιζέρια προς τα έξω. Δεν θέλω να φαντάζονται τι θα είχανε ακούσει τα αυτιά μας, αν το χέρι του Ράμος στον αγώνα της Ρεάλ με την Ντόρτμουντ, είχε λάβει χώρα σε κάποιο ελληνικό γήπεδο, εις βάρος του Ολυμπιακού.

Και νομίζω πως σε αυτό το σημείο, πρέπει να πάρουμε θέση κι εμείς οι Δημοσιογράφοι. Η μόνη λύση είναι να σταματήσουμε να τους αναπαράγουμε! Μόνο έτσι θα βάλουν επιτέλους μυαλό. Γιατί στην ουσία δεν είναι μόνο ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού. Μέχρι πρότινος Γιώργος Σαββίδης και Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκαναν... «πάρτι» στα Social Media με τις αναρτήσεις τους.

Αλλά θα μου πείτε, εδώ δεν είμαστε ικανοί σαν κλάδος να κάνουμε μια σωστή απεργία…