23/10/2017 - 15:18

Με στόπερ και σέντερ φορ τον Κομίνη

Γράφει ο : 

Ο Μπάμπης Χριστόγλου τα «χώνει» στον ΠΑΟΚ και στον διαιτητή Κομίνη.

Το ένα που ξέρουμε είναι ότι φέτος για να πάρει ο Ολυμπιακός ματς πρέπει να βάλει από κάτω και τους Κολίνες της εξυγίανσης μαζί με τους βοηθούς τους. Αυτό που μάθαμε από την επίσκεψη του ΠΑΟΚ στον ναό είναι ότι οι κουμπάροι του πρωθυπουργού θα προσπαθήσουν να πάρουν νίκες με τους Κολίνες σε σύνθετο ρόλο.

Σαν τον Κομίνη ένα πράγμα που προσπάθησε να δώσει λύση στον Λουτσέσκου παίζοντας σέντερ φορ αλλά και στόπερ των φιλοξενούμενων. Με άλλα λόγια μας τα είχαν κάνει μπαλόνια ότι θα κατέβουν για να πάρουν το ματς και μαζί και το πρωτάθλημα που τους έχει τάξει ο Αλέξης και ήταν ξανά ανύπαρκτοι, όπως κάθε φορά που περνάνε τα Τέμπη. Μόνο που σε αυτό το κατέβασμά τους είχαν και τρέμουλο που φάνηκε ιδιαίτερα στη φάση του τεμαχίου που τους κέρασε ο Ένχελς.

Από τη θολούρα και το τρέμουλο δεν μπορούσαν να διώξουν την μπάλα μέχρι να την καρφώσει ο ψηλός σα δίχτυα τους. Άιντε, μάγκες, και του χρόνου. Η διαφορά μειώθηκε στο ποντάκι και τώρα που το ρίξετε στην γκρίνια και τη μουρμούρα σας βλέπω να δίνεται αγώνα να μη σας περάσει και ο Παναθηναϊκός του Πίσπα. Και πού να γίνει και κανονικός ο Ολυμπιακός. Και πού να βρουν ξανά τις δυνάμεις τους οι παίκτες του Λεμονή και να είναι όλοι στη διάθεσή του.

Εκεί να δεις γλέντια. Αλλά επειδή είστε γάτες θα τη βγείτε την άκρη. Μπορεί για παράδειγμα να πείτε στον Γραμμένο να ανακοινώσει ότι τα δικά σας ματς από τα Τέμπη και κάτω δεν θα μετράνε στη βαθμολογία ή ότι θα παίρνετε το τριποντάκι μόνο και μόνο αν εμφανίζεστε στο γήπεδο. Μπορεί να πείτε στον Γραμμένο να ανακοινώσει ότι τα πλάγια άουτ που θα κερδίζετε σε κάθε εκτός έδρας ματς θα μετράει για γκολ. Πάρτε το νωρίς χαμπάρι, όμως, ότι αν δεν κάνετε κάτι δραστικό, πρωτάθλημα θα δείτε πάλι από τον καναπέ σας...