19/10/2018 - 14:11

Νέοι μπελάδες για Μπενζεμά, κατηγορείται για συμμετοχή σε απαγωγή

Ο Λέο Ντε Σόουζα υπήρξε, στο παρελθόν, ατζέντης του Καρίμ Μπενζεμά και τώρα κατηγορεί τον Γάλλο επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης για συμμετοχή στην απαγωγή του.

Σύμφωνα με το γαλλικό Μέσο Mediapart, στις 8 Οκτωβρίου ο Ντε Σόουζα κατήγγειλε πως μια μέρα πριν έγινε απόπειρα να τον απαγάγουν.

Όπως υποστηρίζει ο καταγγέλλων, συγγενείς και φίλοι του Μπενζεμά προσπάθησαν να τον απαγάγουν μετά το παιχνίδι Παρί Σεν Ζερμέν-Λιόν, για το γαλλικό πρωτάθλημα. Σημειώνεται πως στο "Παρκ Ντε Πρενς", εκείνο το βράδυ, βρισκόταν και ο Μπενζεμά.

Ο Ντε Σόουζα εμφανίζεται να έχει υπαινιχθεί πως ο Μπενζεμά συμμετείχε στην απόπειρα, αλλά η αστυνομία μάλλον έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να βρισκόταν ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης στο αυτοκίνητο, με το οποίο μεταφέρθηκε ο ατζέντης.

Η αστυνομία φαίνεται πως έχει επιβεβαιώσει ότι έχει γίνει σχετική καταγγελία με το φερόμενα θύμα να ισχυρίζεται ότι έγινε απαγωγή και οι φερόμενοι δράστες ζητούσαν 50.000, ποσό το οποίο ενδεχομένως να αφορούσε χρέος που δεν είχε αποπληρώσει, για να τον απελευθερώσουν.

Σε όλα τα παραπάνω, ο Μπενζεμά απάντησε με μήνυμα στο Twitter: "Πάει καλά ο κόσμος;".