22/11/2018 - 22:15

Μόνο αν δεχθεί μείωση αποδοχών θα γυρίσει στην Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ θα πρέπει να δεχτεί μείωση στις απολαβές του και να δεχτεί δημόσια ότι έκανε λάθος που αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα, για να επιστρέψει. Οι Καταλανοί σχεδιάζουν να προτείνουν τον Ντεμπελέ ως αντάλλαγμα στην Παρί

Κάθε μέρα που περνά φουντώνουν τα σενάρια, που θέλουν τον Νεϊμάρ να θέλει να επιστρέψει στη Βαρκελώνη. Η Μπαρτσελόνα παρά τον άσχημο τρόπο με τον οποίο αποχώρησε ο Βραζιλιάνος, θα ήταν θετική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά υπό προϋποθέσεις.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας goal.com, οι «μπλαουγκράνα» είναι προετοιμασμένοι να δεχθούν πίσω τον Νεϊμάρ, αρκεί να παραδεχθεί δημόσια ότι η επιλογή του να αποχωρήσει ήταν βιαστική και ότι θα ήθελε να επιστρέψει. Επίσης, θα πρέπει να δεχτεί να μειώσει αρκετά τις οικονομικές του απαιτήσεις, καθώς στην Παρί Σεν Ζερμέν λαμβάνει περισσότερα από 30 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο και η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να του προσφέρει τα ίδια χρήματα.

Αν όλα τα παραπάνω συμβούν από την πλευρά του Νεϊμάρ, οι Καταλανοί θα πρέπει να έρθουν σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Καταλανοί φέρονται να σχεδιάζουν σε αυτήν την περίπτωση να προτείνουν ως αντάλλαγμα τον Ουσμάν Ντεμπελέ, προκειμένου να ρίξουν την τιμή του Βραζιλιάνου. Άλλωστε, το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο για τον Γάλλο στο Καμπ Νόου μετά τα πειθαρχικά του παραπτώματα.