28/11/2018 - 20:06

Εκτός Αργεντινής ο τελικός του Libertadores

Σε άλλη χώρα θα διεξαχθεί τελικά το ματς της Ρίβερ Πλέιτ με την Μπόκα Τζούνιορς όπως έκανε γνωστό η Conmebol

Την απόφαση να γίνει τελικά ο δεύτερος τελικός ανάμεσα στην Μπόκα Τζούνιορς και την Ρίβερ Πλέιτ για το Copa Libertadores εκτός Αργεντινής πήρε η Conmebol. Μετά τα όσα συνέβησαν πριν από την έναρξη του αγώνα όταν οπαδοί της Ρίβερ έσπασαν το πούλμαν της Μπόκα τραυματίζοντας παίκτες της ομάδας το κλίμα ήταν τεταμένο στη σημερινή συνεδρίαση όπου τελικά αποφασίστηκε ότι είναι πιο καλό το ματς να γίνει εκτός Αργεντινής.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης η Μπόκα έκανε επίθεση τόσο στην Ρίβερ Πλέιτ όσο και στην Conmebol ζητώντας να είναι αυτή η Κυπελλούχος και η Ρίβερ Πλέιτ να τιμωρηθεί με πολύ σκληρές ποινές για την συμπεριφορά των οπαδών της.

«Έχουμε πάρει την απόφαση ο τελικός ανάμεσα στην Ρίβερ Πλέιτ και την Μπόκα Τζούνιορς για το Copa Libertadores να διεξαχθεί είτε στις 8 ή 9 Δεκεμβρίου εκτός της Αργεντινής» είπε σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της αρμόδιας Αρχής Αλεχάντρο Ντομίνγκες για να προσθέσει: «Το ποδόσφαιρο κάνει φίλους και ενώνει. Είναι ώρα να στείλουμε το σωστό μήνυμα ότι η βία δεν έχει καμία θέση σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Πρέπει να δουλέψουμε από κοινού για το καλύτερο. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να συνεχιστεί η βία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Οριστική αναβολή στο Ρίβερ - Μπόκα River campeón! »