23/06/2019 - 12:05

Σκέφτεται ανανέωση του Μαουρίσιο ο ΠΑΟΚ

Στο Δικέφαλο πήραν την απόφαση, παρότι ο Ζοσέ Μαουρίσιο είναι τραυματίας και διάγει το στάδιο της αποθεραπείας του, να τον καλέσουν σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήξει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η απόφαση αυτή των Ασπρόμαυρων πάρθηκε προκειμένου να δείξουν στον Βραζιλιάνο πως παρότι τραυματίας η ομάδα του τον εμπιστεύεται, αλλά και για να μην συναντήσουν παρόμοιες καταστάσεις μ’ αυτή του Φερνάντο Βαρέλα. Ο ΠΑΟΚ σκοπεύει να του προσφέρει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, χωρίς ακόμα να έχει ξεκαθαριστεί και πόσο θα φτάσουν οι ετήσιες αποδοχές του, που σήμερα φτάνουν το 1,5 εκατ. ευρώ.

Από την άλλη πλευρά ο Βραζιλιάνος δεν δείχνει να βιάζεται και τόσο πολύ. Σίγουρα τον κολακεύει το γεγονός ότι στην Τούμπα τον θεωρούν πολύτιμη μονάδα, αλλά θέλει πρώτα να επιστρέψει υγιείς στους αγωνιστικούς χώρους και στη συνέχεια να κάνει συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Να θυμίσουμε πως ο Μαουρίσιο έχει πατήσει το 31ο έτος της ηλικίας του, ενώ πέρσι είχε πρόταση από τα Εμιράτα μ’ ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Οι Θεσσαλονικείς αρνήθηκαν την πρόταση καθώς δεν ήθελαν με τίποτα να χάσουν μια πολύτιμη μονάδα της ομάδας και μάλιστα λίγο πριν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις σε Ευρώπη και Ελλάδα.