06/07/2019 - 11:17

«Η Παρί προσφέρει τον Νεϊμάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης»!

Το μέλλον του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν εξακολουθεί να παραμένει αβέβαιο, με τον βραζιλιάνο να έχει εκφράσει στους στενούς του κύκλους την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Γαλλία στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Από την πλευρά τους, οι Παριζιάνοι δείχνουν για πρώτη φορά να συναινούν με την πώληση του 27χρονου αστέρα, καθώς έχουν απογοητευτεί σε σημαντικό βαθμό από τα όσα έχει προσφέρει στο διάστημα παραμονής στη γαλλική πρωτεύουσα

Το γεγονός όμως πως η μοναδική ομάδα που ασχολείται με την περίπτωση του Νεϊμάρ είναι η Μπαρτσελόνα κάνει δύσκολη την αποχώρησή του από το Παρίσι, καθώς οι δυο σύλλογοι δεν διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις εδώ και αρκετό καιρό.

Πάντως, οι Γάλλοι φαίνεται πως δεν έμειναν με.... σταυρωμένα τα χέρια και έκαναν προσπάθεια να βρουν νέο αγοραστή.

Όπως υποστηρίζει η Marca, οι ιθύνοντες του συλλόγου ήρθαν πρόσφατα σε επαφή με τη Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να την ενημερώσουν πως είναι διατεθειμένοι να μπουν σε διαπραγματεύσεις σχετικά με την περίπτωση του βραζιλιάνου.

Η απάντηση, ωστόσο, των «Μερένχες» πιθανόν να μην ήταν αυτή που περίμεναν, καθώς όπως συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ, οι Μαδριλένοι έκαναν σαφές πως δεν πρόκειται να ασχοληθούν με την περίπτωση απόκτησης του έμπειρου επιθετικού.

Στο Παρίσι φαίνεται πως προσφέρουν τον βραζιλιάνο στη Ρεάλ, με τους «Μερένχες», όμως, να ξεκαθαρίζουν πως δεν πρόκειται να ασχοληθούν με την περίπτωση απόκτησής του.