12/07/2019 - 12:49

Κλοπ: «Δεν θα έχουμε σημαντική παρουσία στις μεταγραφές»

Η Λίβερπουλ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της δίνοντας ήδη τα πρώτα φιλικά με σκοπό να είναι έτοιμη για τη νέα σεζόν. Ο προπονητής των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για την μεταγραφική περίοδο στην Αγγλία, αλλά και για τις κινήσεις που θα κάνει η ομάδα του.

Ο Γερμανός τεχνικός εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός πως η μεταγραφική περίοδος κλείνει νωρίτερα στην Premier League, ενώ όσον αφορά τις κινήσεις της Λίβερπουλ επισήμανε ότι δεν αναμένεται να έχει σημαντική παρουσία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κλοπ:

«Ήδη κάναμε... προσθήκες. Ο Τσάμπερλεϊν και ο Μπρούστερ είναι τώρα μαζί μας και πέρυσι δεν τους είχαμε. Όλοι οι νεαροί που έπαιξαν στο φιλικό (σ.σ. 6-0 με την Τρανμίρ) είναι σαν νέοι παίκτες για εμάς.

Η μεταγραφική περίοδος κλείνει στις 8 Αυγούστου; Σε αυτή την υπέροχη χώρα, όλη η Ευρώπη είχε την ιδέα να κλείσει νωρίτερα η μεταγραφική περίοδος και τελικά αυτό θα γίνει μονάχα στην Αγγλία, οπότε έχουμε τρεις εβδομάδες λιγότερες από τους υπόλοιπους. Θα δούμε τι θα κάνουμε, όμως δεν νομίζω να έχουμε σημαντική παρουσία στο μεταγραφικό παζάρι...»