20/07/2019 - 15:10

Όλο και πιο κοντά στην ΑΕΚ ο Μπογέ - Διάθεση να «ανέβει» η Ένωση

Όλο και πιο κοντά στην ΑΕΚ φαίνεται να βρίσκεται ο Λούκας Μπογέ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την Τορίνο, ενώ δεν το «ψήνει» η παραμονή του στην Ιταλία. Το Sportotal.gr έχει το παρασκήνιο.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Λούκας Μπογέ ήρθε στην ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού από την Τορίνο με σκοπό να δώσει λύσεις στην επίθεση της Ένωσης. Πράγμα, που το έκανε. Πλέον, ο 23άχρονος Αργεντίνος επέστρεψε στην Ιταλική ομάδα, η οποία ωστόσο φαίνεται να μην τον υπολογίζει, έχοντας ζητήσει από τον παίκτη να βρει ομάδα.

Η αλήθεια είναι πως η «Γκρανάτα» πρόσπαθησε να βρει ομάδα στον Μπογέ, με τη Βερόνα, την Κάλιαρι, αλλά και τη Σασουόλο να είναι μερικές απο τις ομάδες που ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους. Ωστόσο, η τιμή που ζητά η ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι είναι κοντά, άντε λίγο πιο πάνω από τα 3 εκ. ευρώ. Γεγονός που κάνει τις υπόλοιπες ομάδες να «σφύγγονται» οικονομικά

Ο Λούκας Μπογέ φαίνεται όμως, να μην «ψήνεται» να επιστρέψει στην Ιταλία. Αποτέλεσμα αυτού, είναι πως αναμένονται άμεσα εξελίξεις όσον αφορά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο ερχόμενος στην «Ενωση», σκάναρε το ρόστερ και φαίνεται να μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια τόσο για τον Πόνσε, όσο και για τον Μπογέ. Μάλιστα για τον τελευταίο, εκτιμά πως αν του δώσει κι ένα ρόλο κυρίως σαν «ψεύτικο εννιάρι» (πίσω από τον επιθετικό) ο Αργεντίνος άσος θα πετάει αγωνιστικά.

Η περίπτωση φαίνεται να είναι κλείσμένη με τις πληροφορίες του Sportotal.gr να λένε πως ο Μπογέ είναι ήδη με το στυλό στο χέρι και περιμένει να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ, με τη μορφή δανεισμού, ενώ οι ετήσιες απολαβές του παίκτη 500 χιλιάρικα, με τον Αργεντινό να έχει κάνει και σκόντο στις απαιτήσεις του προκειμένου να παραμείνει στην Ένωση.

Βάσει αυτών των εξελίξεων, η ΑΕΚ αρχικά θα κάνει κρούση στην Τορίνο στα 2 εκ. ευρώ, ωστόσο στα εσωτερικά των «κιτρινόμαυρων» λένε, πως υπάρχει διάθεση και μάλιστα αρκετά μεγάλη να ανέβουν κι άλλο οικονομικά προκειμένου να εντάξουν τον Μπογέ στις τάξεις τους. Κάνουν λόγο για αύξυση της τάξεως των 500-600 χίλ. ευρώ.

Φαίνεται μάλιστα πως τόσο ο παίκτης όσο και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έχουν τη διάθεση να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και για τα επόμενα χρόνια. Οι πληροφορίες λένε, πως από την στιγμή που θα ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς, ο παίκτης θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση.

  • Επιμέλεια: Σταύρος Ιωακείμ