22/07/2019 - 16:33

Βατή η κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ για τις ελληνικές ομάδες...

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τους ελληνικούς εκπροσώπους για την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. 

Η ΑΕΚ κληρώθηκε με τη νικήτρια του ζευγαριού της ουγγρικής Χόνβεντ με την Κραϊοβα από την Ρουμανία, με την πρώτη αναμέτρηση να είναι προγραμματισμένη στις 8/8 στην Ουγγαρία ή την Ρουμανία αντίστοιχα, με τη ρεβάνς να γίνεται μια εβδομάδα αργότερα στο ΟΑΚΑ κεκλεισμένων των θυρών.

Περνάμε τώρα στον Ατρόμητο όπου καλείται να ξεπεράσει μια εκ των Λέγκια Βαρσοβίας ή Κουόπιο, εφόσο βέβαια περάσει την Ντουνάιτσκα Στρέντα σε αυτόν τον γύρο που θα τρέξει σε μερικές μέρες. Το πρώτο παιχνίδι θα είναι στην έδρα του αντιπάλου, δηλαδή, Πολωνία ή Φινλανδία και ο επαναληπτικός στο Περιστέρι.

Συνεχίζουμε τώρα με τον Άρη. Οι «κίτρινοι» καλούνται να αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Μόλντε - Τσουκαρίτσκι, δύο ομάδες που δεν φαντάζουν φόβητρο για τους Θεσσαλονικείς. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στις 8 Αυγούστου στην έδρα της αντιπάλου ομάδας ενώ στις 15 Αυγούστου η ρεβάνς στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Όλα τα παραπάνω θα ισχύσουν βέβαια εφόσον ο Άρης ξεπεράσει την ΑΕΛ Λεμεσού στην παρούσα φάση.

Τέλος θα κλείσουμε με τον Ολυμπιακό ο οποίος αν δεν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Πλζεν στο Τσάμπιονς Λιγκ και «υποβιβαστεί» στο Γιουρόπα, θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βέλγικης Αντβέρπ. Το πρώτο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 8 Αυγούστου στο Βέλγιο και ο επαναληπτικός στις 15 Αυγούστου στο Καραϊσκάκη.