23/08/2019 - 13:02

Πολύ κοντά σε Νίκολιτς ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πέρα από την μεταγραφή ενός κεντρικού χαφ που θα... μπει στα παπούτσια του Κώστα Φορτούνη, έχει αποδεδειγμένα το βλέμμα στο μέλλον. Μετά τις μεταγραφές των Ρατζέλοβιτς και Μάρκοβιτς, φαίνεται πως ένας ακόμα Βαλκάνιος βρίσκεται μια ανάσα από το να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Πρόκειται για τον 18χρονο δεξιό μπακ της Βοσνιακής Μλάντοστ, Νεμάνια Νίκολιτς. Ο νεαρός είναι διεθνής με την ομάδα U17 της χώρας του, ενώ λογίζεται βασικός στον σύλλογό του όπου έχει ήδη 5 συμμετοχές φέτος. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες της Σαράγεβο, ενώ από το καλοκαίρι του 2018 βρίσκεται στην Μλάντοστ. Θεωρείται μάλιστα βασικός εκεί παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού πέρσι κατέγραψε συνολικά 19 συμμετοχές (16 βασικός) στο πρωτάθλημα.

Ο νεαρός δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2021 με την Μλάντοστ η οποία φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ωστόσο αν ο παίκτης θα μετακομίσει στην Ελλάδα η θα παραμείνει στην πατρίδα του για να αγωνιστεί και να ενταχθεί στους ερυθρόλευκους την επόμενη σεζόν.