03/05/2017 - 13:15

Πρώτος στόχος ο Κουτίνιο για την Μπαρτσελόνα

Πρώτο στόχο της Μπαρτσελόνα για το καλοκαίρι αποτελεί ο Βραζιλιάνος διεθνής της Λίβερπουλ, Φιλίπε Κουτίνιο, με τους «μπλαουγκράνα» να έχουν ήδη προσεγγίσει τον μάνατζερ του παίκτη, σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα.

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ρόμπερτ Φερνάντες έχει κατατάξει τον Φιλίπε Κουτίνιο στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της ομάδας εν όψει καλοκαιριού, αφού θεωρεί πως το γεγονός πως παίζει σε πολλές θέσει του κέντρου τον κάνει υπερπολύτιμο για τους "μπλαουγκρανα".

Για την Μπαρτσελόνα αποτελεί πρόβλημα η πρόσφατη επέκταση του συμβολαίου του παίκτη με τη Λίβερπουλ, με τον ίδιο να αμείβεται με 5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, αποτελώντας τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία του συλλόγου.

Η Μπαρτσελόνα είναι υποχρεωμένη να προσφέρει στον παίκτη ένα παχυλό συμβόλαιο, που θα τον θέσει στην ίδια κλίμακα με τους Αντρές Ινιέστα και Ζεράρ Πικέ, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει θέματα στους κόλπους της ομάδας.

Πάντως, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα οι Καταλανοί είναι αποφασισμένοι να προσπεράσουν κάθε εμπόδιο για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Κουτίνιο, με τον Ρόμπερτ Φερνάντες να έχει ήδη προσεγγίσει τον μάνατζερ του παίκτη, ώστε να προετοιμάσει το έδαφος για το καλοκαίρι.