01/06/2017 - 22:33

Νέα συνάντηση ΑΕΚ - Πατίτο, προς την έξοδο ο παίκτης

Νέα συνάντηση με τον Πατρίσιο Ροντρίγκες είχαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ για να μιλήσουν για το μέλλον της συνεργασίας τους. Η Ένωση είχε προσφέρει ανανέωση συμβολαίου στον Αργεντινό άσο, με σχετικά μικρή μείωση, από τα 480.000 ευρώ που έπαιρνε φέτος στα 400.000 ευρώ.

Ο Πατίτο δεν είχε αποδεχθεί τη συγκεκριμένη πρόταση, ωστόσο στην χθεσινή συνάντηση η ΑΕΚ του έδειξε την θετική διάθεση που έχει απέναντι του, αφού ανέβασε την προσφορά της περίπου στα χρήματα που πήρε ο παίκτης φέτος.

Εντούτοις, ούτε αυτή η εξέλιξη έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της παραμονής του. Αυτό διότι ο Αργεντινός έχει δεχθεί μια πολύ καλή οικονομικά πρόταση (περίπου 800.000 ευρώ) από την Μοντερέι, για τριετές συμβόλαιο, με προοπτική που παράλληλα του δίνει την δυνατότητα να επιστρέψει στη Λατινική Αμερική και πιο κοντά στην οικογένειά του.

Τα δεδομένα αυτά είναι που κάνουν τον παίκτη να προτιμά το δρόμο προς την απόφαση της αποχώρησης, αφού κατά τα άλλα είναι πολύ ευχαριστημένος με την ΑΕΚ και τους ανθρώπους της, κάτι που φάνηκε και από το γεγονός ότι χθες βρέθηκε το μεσημέρι και στο ξενοδοχείο, προκειμένου να ευχηθεί καλή επιτυχία για το ματς στους συμπαίκτες του, στα μέλη του τεχνικού τιμ και σε όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Πατίτο θα παραμείνει και το επόμενο διάστημα στην Ελλάδα για διακοπές και εντός των ημερών αναμένεται να γίνει νέα συνάντηση με την ΑΕΚ, προκειμένου να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις. Περίπτωση να ανεβάσει ιδιαίτερα την προσφορά της η Ένωση δεν φαίνεται να υπάρχει, καθώς η πρόταση που αποφάσισε να κάνει η ομάδα στον Πατίτο ήταν αποτέλεσμα του συνδυασμού της φετινής παρουσίας του σε συνδυασμό με όσα πιστεύουν στην ΑΕΚ ότι μπορεί να δείξει τη νέα περίοδο.

Πλέον, μένει να φανεί αν μέχρι τη νέα επαφή ο ποδοσφαιριστής αλλάξει σκέψη αναφορικά με το μέλλον του και αν αυτό δεν συμβεί, να ξεκαθαριστούν οι συνθήκες με τις οποίες ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ με προορισμό τη Μοντερέι.