03/06/2017 - 20:11

Η Γαλατασαράι ενδιαφέρεται για τον Μάτος

Μετά τον Ροντρίγκες, για τη μεταγραφή του οποίου δεν έχει εξοφλήσει ακόμα τον Δικέφαλο, η τουρκική ομάδα στρέφει τα μάτια σε ακόμη ένα παίκτη του ΠΑΟΚ.

Η πληροφορία είναι διασταυρωμένη και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Η Γαλατασαράι εκδήλωσε το ενδιαφέρον της προς τον Λέο Μάτος. Έστειλε το μήνυμα προς το περιβάλλον του ότι σκέφτεται να κάνει κρούση στον ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει με μεταγραφή.

Σας είχαμε ενημερώσει ότι δεν έχει φτάσει πρόταση στα γραφεία της Τούμπας, τώρα μπορούμε να σας δώσουμε τη νεότερη πληροφορία ότι και στα γραφεία της Τούμπας έχουν πάρει τα μηνύματα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει φτάσει και πρόταση (αν και δεν μπορούμε να αποκλείσουμε πλέον τίποτα).

 

Το καλό στην περίπτωση του Μάτος είναι ότι ο Βραζιλιάνος είναι πολύ ζεστός με τον ΠΑΟΚ, περνά καλά και δεν έχει κανένα λόγο να ψάχνεται από μόνος του για μεταγραφή. Ο ΠΑΟΚ ελέγχει απόλυτα την κατάσταση και η λογική λέει ότι μόνο αν υπάρξει μία πολύ αξιόλογη πρόταση θα μπει στη διαδικασία να σκεφτεί πώληση ενός από τους καλύτερους παίκτες της.