05/06/2017 - 16:33

Φεύγει ο Μπεργκ από τον Παναθηναϊκό;

Σε συνέντευξή του στην Σουηδία, ο Μάρκους Μπεργκ εξέφρασε τον προβληματισμό και την δυσαρέσκειά του για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από το "τριφύλλι".

Οι δηλώσεις του μάλιστα στο site «svd» δημοσιεύτηκαν, έχοντας ως τίτλο την εκτίμηση του Μέσου οτι «O Mπέργκ απομακρύνεται από τον Παναθηναϊκό».

«Έγιναν πολλά πράγματα, τα οποία ήταν σκληρά. Είναι πολλές οι σκέψεις τώρα», τόνισε αρχικά ο επιθετικός του Παναθηναϊκού αναφορικά με το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο και συμπλήρωσε: «Ήταν πολύ σκληρά την πρώτη μέρα. Κοιτώντας τις φωτογραφίες δεν ήταν σωστό να τιμωρηθώ με τέσσερις αγωνιστικές για ότι έγινε. Αυτός ξεκίνησε (σ.σ. εννοώντας τον Κρέσπο) όμως εγώ έφαγα τέσσερις αγωνιστικές. Υπήρχαν παίκτες που πάλεψαν και τιμωρήθηκαν με τρεις αγωνιστικές. Δεν ήταν δίκαιο και ήταν σκληρό που τιμωρήθηκα με τέσσερις αγωνιστικές».

Παρόλη την απογοήτευσή του όμως, εξέφρασε τα συναισθήματά του για τον Παναθηναϊκό, λέγοντας: «Νιώθω πολύ και αγαπώ τον Παναθηναϊκό. Ζω σε μία... σκληρή πόλη, που έχει μία... σκληρή ζωή, αλλά όλα αυτά που έχουν συμβεί είναι αδιανόητα», ενώ σχετικά με την κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα, επεσήμανε: «Είναι πολύ δύσκολο να κάτσεις και να τα εξηγήσεις. Πρέπει να τα ζήσεις. Λίγα πράγματα πήγαν καλά. Είναι μία καταδίκη και η απόφαση αυτά ήταν πραγματικά παράλογη. Νιώθεις οτι κάνουν ότι θέλουν. Πολλά πράγματα έχουν γίνει χειρότερα από ότι ήταν στο πρωτάθλημα και αρκετοί άνθρωποι έχουν βαρεθεί αυτή την κατάσταση».

Αναφορικά με το μέλλον του: «Βλέπουν πως μετράω τα πράγματα και καταλαβαίνουν οτι ήρθα στον Παναθηναϊκό για να κερδίσουμε τίτλους. Κάτι όμως που δεν έχουμε καταφέρει. Είναι πολύ δύσκολο όταν δεν είσαι η μεγαλύτερη ομάδα, με τα περισσότερα χρήματα και την μεγαλύτερη δύναμη στην χώρα. Ξέρω οτι υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά εδώ είμαστε για την Εθνική ομάδα».

Τέλος όταν ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον της Μάλαγα, αποκρίθηκε: «Αυτό είναι υποθετικό, αλλά οποιοσδήποτε παίκτης βλέπει με ενδιαφέρον το ισπανικό πρωτάθλημα. Είμαι 31 και δεν ξέρω πόσες ευκαιρίες θα έχω».