24/06/2017 - 19:58

Δεν κλήθηκε ο Μπεργκ στην προετοιμασία επί ολλανδικού εδάφους…

Ο Παναθηναικός παραδέχεται με ημιεπίσημο τρόπο ότι ο Μπεργκ δεν θα είναι πια ποδοσφαιριστής της ομάδας. Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας, στην οποία δεν κλήθηκε ο Μάρκους Μπεργκ. Τρία φιλικά στην Ολλανδία και ένα στην Ελλάδα.

Οι ‘’πράσινοι’’ ξεκινούν την Δευτέρα με εργομετρικές εξετάσεις ενώ για την Τρίτη είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση στο Κορωπί. Το πρώτο γκρουπ θα επιστρέψει την Δευτέρα και περιλαμβάνει τους Στιλ, Κότσαρης, Μολέδο, Τελάντερ, Χουχούμης, Ρέις, Στάικος, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς, Πίσπας, Εμμανουηλίδης, Βλαχοδήμος Π., Ρινάλντι και Βέμερ., ενώ οι διεθνείς Χουλτ, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Κουτρουμπής, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου. Οι Ο. Βλαχοδήμος και Μπουμάλ έχουν δύο ημέρες επιπλέον άδεια και επιστρέφουν την Τετάρτη.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα την Τρίτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρώτη της ομάδας δεν έχει κληθεί ο Μάρκους Μπεργκ του οποίου το μέλλον όλα δείχνουν ότι είναι μακριά από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα στις 6 Ιουλίου οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσουν για το Τέχελεν της Ολλανδίας ώστε να πραγματοποιήσουν εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Κατά την παραμονή τους θα δώσουν τρία φιλικά (τα οποία δεν έχουν ακόμα οριστικοποιηθεί), ενώ η αποστολή αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα στις 15 του ίδιου μήνα για ένα ακόμα φιλικό επί ελληνικού εδάφους το οποίο και θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ.