13/07/2017 - 15:42

«Ο Πανιώνιος το φαβορί, εμείς για την έκπληξη»

Φαβορί τον Πανιώνιο, τόσο για το αποψινό ματς (22:00), όσο και για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa league, θεωρεί ο προπονητής της Γκόριτσα, Μίραν Σρέμπρνιτς.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Σλοβένος τεχνικός, που εργάζεται στην Γκόριτσα από το 2011, τόνισε: «Ο Πανιώνιος είναι μία πολύ καλή ομάδα. Διαθέτει παίκτες με άριστη τεχνική κατάρτιση και φυσική κατάσταση υψηλού επιπέδου. Η ελληνική ομάδα είναι το φαβορί. Στόχος μας είναι να κάνουμε ένα καλό ματς και θα επιδιώξουμε να αποσπάσουμε ένα αποτέλεσμα, που θα μας επιτρέψει να είμαστε αισιόδοξοι για τον επαναληπτικό. Θέλουμε να κάνουμε την έκπληξη».

Οσον αφορά στην άποψη του για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Σρέμπνιτς, σχολίασε: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο διαθέτει σπουδαίες ομάδες με συνεχείς παρουσίες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, είναι πολύ καλύτερες ομάδες από τις δικές μας. Και γενικά στην Ελλάδα υπάρχουν πολύ περισσότερα χρήματα στο ποδόσφαιρο. Εμείς στην πατρίδα μας, προσπαθούμε να παράγουμε ποδοσφαιριστές, επενδύοντας στους νέους και στα ταλέντα, με στόχο κάποια στιγμή να πάρουν μεταγραφή για μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες». 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ