11/08/2017 - 16:49

Επιστρέφει ο Ζλάταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

Τροφή στο σενάριο αυτό έδωσαν οι σχετικές δηλώσεις του Ζοσέ Μουρίνιο που κάθε άλλο παρά έκλεισε την πόρτα στον Σουηδό σούπερ σταρ...

Ο Ιμπραϊμοβιτς τραυματίστηκε πολύ σοβαρά προς το τέλος της σεζόν, σε ένα ματς της Γιουνάιτεντ για το Europa League. Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για το τέλος της καριέρας του Σουηδού αφού θα επέστρεφε υγιής μετά από πολλούς μήνες στις αρχές του 2018.

Όμως ο "Ίμπρα" δεν έχει μάθει να χάνει και δεν δέχτηκε το σενάριο της τόσο "άσημης" αποχώρησης από τα γήπεδα, δηλώνοντας πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο. Κάτι τέτοιο φαίνεται να έχει και στο μυαλό του ο Ζοσέ Μουρίνιο, σύμφωνα με δηλώσεις του σε αγγλικά μέσα:

«Είναι τραυματίας και θέλει χρόνο για να το ξεπεράσει. Προφανώς και δεν είναι έτοιμος να παίξει ακόμα. Δεν είναι κάτι επείγον, κάτι που πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε από τώρα. Νομίζω πως ήταν ξεκάθαρος δείχνοντας πως ό,τι έκανε πέρυσι δεν ήταν ικανοποιητικό για τον ίδιο. Πιστεύει πως μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα και θέλει να συνεχίσει στο κορυφαίο επίπεδο, οπότε συζητάμε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα για το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν».