07/09/2017 - 10:46

Στην Θεσσαλονίκη ο Ιβάν, αποφασίζει για Μίχελ

Ο Ιβάν Σαββίδης έρχεται στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη ΔΕΘ και θα ασχοληθεί και με τα τρέχοντα θέματα του ΠΑΟΚ με πρώτο και καλύτερο το θέμα της παραμονής ή όχι του Λούμπος Μίχελ.

Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν αρκετά θέματα οικονομικής και μη φύσεως. Ένα από αυτά είναι και η ενδεχόμενη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου που θεωρείται επιβεβλημένη μετά το οικονομικό άνοιγμα της ΠΑΕ που χρειάστηκε για τις μεταγραφές των Ζαμπράνο, Ελ Καντουρί, Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια.

Ένα εξίσου σημαντικό θέμα είναι αυτό της παραμονής του Λούμπος Μίχελ στον ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Ο Σλοβάκος έχει επωμιστεί (και όχι άδικα) μεγάλο μέρος της παταγώδους αποτυχίας της ομάδας στην Ευρώπη λόγω κάποιον επιλογών του σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο. Ο ίδιος υπέβαλε την παραίτησή του στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ η οποία και δεν έγινε δεκτή.

Ο Σαββίδης ζήτησε από τον Μίχελ να μείνει στο πόστο του μέχρι τις αρχές Σεπτέμβρη, οπότε είναι πολύ πιθανό να έχουμε εξελίξεις άμα τη επιστροφή του ισχυρού άνδρα του "Δικέφαλου του Βορά", σχετικά με την... πονεμένη θέση του τεχνικού διευθυντή.