02/10/2017 - 15:11

Γιούδας: «Ο Ηρακλής είναι ιδέα, να δώσουμε όλοι το 120% για την ομάδα»

Ο τερματοφύλακας του Ηρακλή, Τρύφων Γιούδα αναφέρθηκε στο ξεκίνημα του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και έστειλε και μήνυμα στον κόσμο.

Αναλυτικά όσα είπε στο "Αθλητικό Metropolis 95,5 fm":

Για το ξεκίνημα του Ηρακλή στη Γ' Εθνική: «Πήρα την απόφαση να παραμείνω στον Ηρακλή και για τη μεγάλη φετινή προσπάθεια και γενικότερα. Παρά την ήττα, το χθεσινό ματς ήταν ένα βήμα μπροστά για το μέλλον του Ηρακλή. Συνεχίζουμε και ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Για το πώς νιώθει που είναι ο πιο έμπειρος της ομάδας: «Τα παιδιά είναι κάτω των 20 ετών. Είναι μια ομάδα με ποδοσφαιριστές 17-18 χρονών και εγώ ο μεγαλύτερος στα 24 μου. Ο μικρότερος ήταν 17 ετών. Πέρσι ήμουν ο τρίτος τερματοφύλακας της ομάδας και τώρα μπήκα πρώτος. Είναι κάτι νέο για μένα».

Για το δυναμικό παρόν που έδωσε ο κόσμος του Ηρακλή στην Κατερίνη: «Χωρίς τον κόσμο του δεν θα υπήρχε ο Ηρακλής. Δείξαμε χθες ότι ο Ηρακλής είναι ιδέα και ως ιδέα δεν πρόκειται να πεθάνει ποτέ. Το έδειξε χθες και ο κόσμος. Ελπίζω ότι θα είναι πάντα δίπλα μας».

Για τον στόχο του Ηρακλή: «Είμαι άνθρωπος που πιστεύω το καλύτερο για την ομάδα μου. Ο μεγαλύτερος στόχος μας είναι να ανεβούμε εκεί από όπου μας έριξαν πέρσι. Να βρεθούμε όσο το δυνατόν συντομότερα στη Super League».

Για το μήνυμα που έχει να στείλει προς τον κόσμο: «Πριν μια εβδομάδα όλοι έλεγαν πως δεν υπάρχει Ηρακλής. Πριν τρεις ημέρες μαζευτήκαμε 14 παίκτες και θα κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για τον Ηρακλή. Δεν έχει σημασία που βρισκόταν κάποιος παλιότερα και τι έκανε. Το θέμα είναι τώρα που όλοι μας είμαστε στον Ηρακλή να δώσουμε το 120% για την ομάδα. Εύχομαι ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα μέχρι το τελευταίο λεπτό».