20/10/2017 - 13:59

Έφεση καταθέτει ο Εργοτέλης

Ο Εργοτέλης αναμένεται να καταθέσει έφεση για την ποινή αποκλεισμού ενός μήνα στον προπονητή Τάκη Γκώνια, αλλά και για το χρηματικό πρόστιμο που επιβλήθηκε στην ομάδα.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε με αποκλεισμό ενός μήνα από τους αγωνιστικούς χώρους τον Έλληνα τεχνικό του Εργοτέλη και υπέβαλλε πρόστιμο εννέα χιλιάδων ευρώ στους Κρητικούς για τα όσα συνέβησαν στο φιλικό με τον Ερμή Ζωνιανών. 

Η ανακοίνωση:

«Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ να τιμωρήσει την ομάδα μας καθώς επίσης και τον Ερμή Ζωνιανών για το επεισόδιο που δημιουργήθηκε στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το προηγούμενο διάστημα στο Παγκρήτιο Στάδιο ανάμεσα στον προπονητή της ομάδος μας Τάκη Γκώνια και τον πρόεδρο της Ρεθυμιώτικης ομάδας Γιάννη Κάββαλο.

Η πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα και χρηματικό πρόστιμο 2 χιλιάδων ευρώ στον Τάκη Γκώνια και επίσης 9 χιλιάδες ευρώ χρηματικό πρόστιμο στην ΠΑΕ για τη συμπεριφορά του προπονητή μας. Παράλληλα τιμώρησε τον Ερμή Ζωνιανών με ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο 2 χιλιάδων ευρώ.

Ποινές πραγματικά εξοντωτικές που έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στους ανθρώπους του Εργοτέλη τόσο για την τιμωρία της ομάδας μας όσο και του φίλου σωματείου Ερμή».