21/11/2017 - 15:18

Ντουγκαρί: «Ο Μήτρογλου κάνει κοντρόλ με το γόνατο» (pic)

Δριμύτατη κριτική στον διεθνή Έλληνα επιθετικό της Μαρσέιγ, Κώστα Μήτρογλου, άσκησε ο παλαίμαχος επιθετικός της ομάδας της Μασσαλίας και νυν σχολιαστής στο γαλλικό ραδιόφωνο «RMC», Κριστόφ Ντουγκαρί.

Μπορεί ο Κριστόφ Ντουγκαρί να δήλωνε κάποτε ότι «ο Κώστας Μήτρογλου είναι ένα κράμα Μπραντάο και Ραβανέλι», οι δηλώσεις αυτές όμως ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

«Είδα τα βίντεο του Μήτρογλου και σκέφτηκα ότι είναι κράμα Μπραντάο και Ραβανέλι. Χρησιμοποιεί εξαιρετικά το κορμί του. Δεν έχει τόση φινέτσα στην τεχνική, αλλά είναι παίκτης περιοχής», είχε υποστηρίξει ο Ντουγκαρί λίγες μέρες μετά τη μετακόμιση του Μήτρογλου από τη Μπενφίκα στη Μαρσέιγ.

Ωστόσο, τώρα ο άλλοτε παίκτης της Μαρσέιγ έχει διαφορετική άποψη, αφού υποστήριξε ότι ο Μήτρογλου δεν έχει ταχύτητα, κάνει κοντρόλ με το γόνατο και απορεί πώς πέτυχε τόσα γκολ στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Μπενφίκα.

«Δεν είναι δυνατόν αυτό που συμβαίνει με τον Μήτρογλου. Βλέπω τα στατιστικά κι αναρωτιέμαι πώς αυτό το παιδί μπόρεσε κι έβαλε 15 ή 20 γκολ, ακόμη και στην Πορτογαλία. Δεν ζητά την μπάλα, οι μεταβιβάσεις του είναι καταστροφικές, κοντρολάρει την μπάλα με το γόνατο. Είναι καταστροφικός. Δεν έχει ταχύτητα, πώς μπορεί ο Μήτρογλου να παίρνει τη θέση του Ζερμέν; Είναι απίστευτο, αδύνατο», ανέφερε χαρακτηριστικά.