22/11/2017 - 19:14

Κεκ: "Την ΑΕΚ δεν την αποτελούν ένας ή δύο παίκτες"

O προπονητής της Ριέκα, Ματίας Κέκ, αναφέρθηκε στις απουσίες σημαντικών παικτών της ΑΕΚ, τονίζοντας πως η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ είναι αρκετά δυνατή ώστε να μην επηρεαστεί πολύ από αυτές, ενόψει του ματς της Πέμπτης (22/11, 22:05) ανάμεσα στις δύο ομάδες στο ΟΑΚΑ.

"Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ είναι ένας σοβαρός αντίπαλος. Αλλά είμαστε συγκεντρωμένοι στη δική μας ποιότητα. Και είμαστε αποφασισμένοι να παίξουμε ποιοτικά"

- Τι φοβάστε από την ΑΕΚ, με βάση και την εικόνα που έχετε από το πρώτο παιχνίδι στην Κροατία;

"Αυτό είναι μια ερώτηση που θα την απαντήσουμε στα αποδυτήρια. Ξέρετε ποιες είναι οι αρνητικές και οι θετικές πλευρές. Εμείς τις ξέρουμε, αλλά δεν μπορώ να τις πω στα ΜΜΕ".

- Θα παίξετε επιθετικά και θα ρισκάρετε με σκοπό να πάρετε το διπλό;

"Τι θα γίνει στο γήπεδο, το αφήνουμε γι αυτούς που θα παίξουν. Δεν θα κάνω κάποια πρόβλεψη για το ματς. Είμαστε αποφασισμένοι να παίξουμε καλά. Ξέρουμε πως η ΑΕΚ θα ήθελε να τους αφήσουμε χώρους και να τους επιτρέψουμε να βγάλει την ποιότητα της. Αλλά θα προσπαθήσουμε να μην το κάνουμε".

- Θα επηρεάσουν οι απουσίες της ΑΕΚ;

"Τίποτα δεν είναι μυστικό. Και εμείς ξέρουμε για τις απουσίες της ΑΕΚ και η ΑΕΚ για εμάς. Η ΑΕΚ έχει καλούς παίκτες και παρά τις απουσίες που έχει, μπορεί να κάνει καλό παιχνίδι. Την ΑΕΚ δεν την αποτελούν ένας ή δυο παίκτες, αλλά γενικώς είναι μια πολύ δυνατή ομάδα".