07/12/2017 - 13:28

Ανακοίνωση της ΑΕΚ για τους οπαδούς που έχουν ταξιδέψει στη Βιέννη (pic)

Η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω ανακοίνωσης της συνιστά στους φιλάθλους της που έχουν ταξιδέψει στη Βιέννη για το ματς με την Αούστρια να ακολουθήσουν κατά γράμμα τις οδηγίες των τοπικών Αρχών.

Περισσότεροι από 2.000 αναμένεται να είναι οι «κιτρινόμαυροι» φίλαθλοι στο «Ερνστ Χάπελ», με σκοπό να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση με την Αούστρια Βιέννης, στην οποία η Ένωση θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στους «32» του Europa League.

Προς αποφυγή οποιουδήποτε παρατράγουδου, η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει τις οδηγίες της αυστριακής αστυνομίας.

Αναλυτικά το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της, που έχουν ταξιδεύσει στη Βιέννη για τον αποψινό αγώνα με την Αούστρια, ότι το σημείο συγκέντρωσης των Ελλήνων οπαδών με προορισμό το «Ερνστ Χάπελ Στάντιον» θα είναι η πλατεία Schwedenplatz στο κέντρο της Βιέννης. Από εκεί στις 4.30 μ.μ. (τοπική ώρα) θα γίνει η μετάβαση στο γήπεδο με τη γραμμή U3 του μετρό και συνοδεία της αυστριακής αστυνομίας οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα οδηγηθούν στο γήπεδο. 

Η ΠΑΕ ΑΕΚ συστήνει στους φιλάθλους συμμόρφωση με τις οδηγίες της αυστριακής αστυνομίας τόσο για την ασφαλή τους μετάβαση στο γήπεδο όσο και για την αποφυγή του οποιουδήποτε απευκταίου προβλήματος θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την ομάδα μας. 

Παρακαλείσθε και στη διάρκεια του αγώνα να επιδείξετε την ίδια υποδειγματική συμπεριφορά, όπως σε όλους τους εφετινούς ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας μας, σεβόμενοι απόλυτα τους αυστηρούς κανονισμούς της UEFA, προκειμένου όλοι μαζί στο τέλος του ματς να πανηγυρίσουμε μία ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκριση της ΑΕΚ».