07/12/2017 - 23:00

Χριστοδουλόπουλος: "Η ΑΕΚ μεγαλώνει"

Κανείς στην ΑΕΚ δεν μπορούσε να διανοηθεί πως η ομάδα έμενε εκτός της επόμενης φάσης, όπως τόνισε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μιλώντας στην "Cosmote TV" μετά το τέλος του αγώνα στη Βιέννη και την πρόκριση της Ένωσης.

Ο Έλληνας διεθνής τόνισε πως η ΑΕΚ μεγαλώνει και οι παίκτες παίρνουν εμπειρίες, ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι σημείωσε πως η ομάδα του ήταν εξαιρετικά στημένη στον αγωνιστικό χώρο.

Αρχικά, είπε:

"Σήμερα ήταν το επιστέγασμα της προσπάθειας μας. Καθόμασταν και λέγαμε ότι δεν γίνεται με μια ήττα να μείνουμε εκτός όταν έχουμε πάρει βαθμούς από το φαβορί του ομίλου και την ομάδα που πήρε την πρώτη θέση.

Ήταν ένα άσχημο παιχνίδι όπου εμείς είχαμε πολύ καλή τακτική. Θέλαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα χωρίς να ρισκάρουμε. Εκτός από μια φάση στο δεύτερο μέρος δεν κινδυνέψαμε καθόλου".

Συνέχισε λέγοντας πως "η ομάδα μεγαλώνει, έχει παίκτες που παίρνουν εμπειρίες, που ξέρουν πως να κατέβουν σε ένα τέτοιο παιχνίδι και να μεταδώσουν. Μας κατέβασε πολύ καλά και ο προπονητής μας και όλα αυτά είναι ενθαρρυντικά και για το μέλλον και η ΑΕΚ έχει παίκτες που θα μείνουν εδώ και θα προσπαθούν για το καλύτερο για την ομάδα"