08/12/2017 - 22:41

Ο Πέρεθ θέλει Νεϊμάρ

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ στο περιθώριο της εκδήλωσης για τη «Χρυσή Μπάλα» έκλεισε το... «μάτι» στον Νεϊμάρ ανοίγοντας του διάπλατα και πάλι την πόρτα του Μπερναμπέου.

Όσο ο Νεϊμάρ προσπαθεί να μην αντιδρά στις φήμες που τον θέλουν να πηγαίνει στη Ρεάλ Μαδρίτης, άλλο τόσο ο Φλορεντίνο Πέρεθ φροντίζει να ρίχνει λάδι στη φωτιά και να προσκαλεί τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό της Παρί να μετακομίσει και πάλι στην Ισπανία.

«Θέλω να έχω τους καλύτερους στην ομάδα μου και είναι δεδομένο ότι ο Νεϊμάρ είναι ένας από αυτούς. Ήδη έχω ανοίξει την πόρτα για εκείνον εάν επιθυμεί να έρθει», είπε πριν από περίπου ένα μήνα ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτή τη φορά όμως το πήγε ένα βήμα παρακάτω: «Είναι δύσκολο να προβλέψει κάποιος ποιος θα είναι ο επόμενος κορυφαίος παίκτης μετά τον Κριστιάνο και τον Μέσι" είπε αρχικά ο Φλορεντίνο Πέρεθ πριν πετάξει το μπαλάκι στον Νεϊμάρ: "Το να αγωνίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης θα έκανε για τον Νεϊμάρ πιο εύκολο το να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα. Η Ρεάλ είναι ένας σύλλογος που δίνει στους μεγάλους παίκτες όλα όσα χρειάζονται».

Πιθανότατα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για να πει ο πρόεδρος της «βασίλισσας» ώστε να δείξει στον Νεϊμάρ πόσο τον θέλει. Πάντως, να υπενθυμίσουμε ότι την τελευταία φορά που ρώτησαν τον Βραζιλιάνο για το εάν θα πάει στη Μαδρίτη εκείνος εκνευρίστηκε και αποχώρησε.