30/12/2017 - 17:53

Παρουσίασε τον Μοντέλα η Σεβίλλη (pics)

Τα καλύτερα λόγια είπε για την νέα του ομάδα, ο Βιτσέντζο Μοντέλα, ο οποίος παρουσιάστηκε και επίσημα σήμερα από τους Ανδαλουσιάνους.

Τον διάδοχο του Εντουάρντο Μπερίσο και νέο τεχνικό της ομάδας, τον Βιτσέντζο Μοντέλα παρουσίασε η Σεβίλλη.

Ο άλλοτε τεχνικός της Μίλαν μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τους Ανδαλουσιάνους για την ευκαιρία που του έδωσαν, λέγοντας πως η Σεβίλλη είναι ο ιδανικός σύλλογος για να εκφράσει τις ιδέες του.

«Ευχαριστώ την Σεβίλλη που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία. Στόχος μου είναι πάντα να νικάω και αυτός είναι ο ιδανικός σύλλογος για να εκφράσω τις ιδέες μου. Είμαι ενθουσιασμένος με το γήπεδο, το σύλλογο και την αύρα της Σεβίλλης, που ένιωσα από την επίσκεψή μου με την Φιορεντίνα. Είδα κάποια ματς της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό που διέκρινα είναι το πνεύμα και το πάθος της», δήλωσε αρχικά ο Μοντέλα.

Ο Ιταλός αναφέρθηκε και στην ενδεχόμενη αποχώρηση του Στιβ Ενζονζί, αλλά και τον βοηθό του Έντσο Μαρέσκα: «Σκοπός μου είναι να μιλήσω με τον Ενζονζί, είναι πολύ σημαντικός παίκτης. Δεν έχουμε συζητήσει για τα μεταγραφικά, αλλά είμαστε οικογένεια και θα πάρουμε από κοινού τις αποφάσεις. Όσον αφορά τον Έντσο είναι μέρος της ιστορίας του συλλόγου και τυγχάνει σεβασμού και στην Ιταλία. Μου δίνει τόσο μεγάλη βοήθεια στην επικοινωνία μου με τον σύλλογο και τον κόσμο, αλλά υπόσχομαι ότι θα μάθω Ισπανικά».