02/01/2018 - 18:17

«Ενδιαφέρον Ολυμπιακού για Ρεμί»

Σύμφωνα με ισπανικά Μέσο ο Λοίκ Ρεμί αναμένεται να αποχωρήσει από την Λας Πάλμας και υπάρχουν «μνηστήρες» για τον Γάλλο, ανάμεσα τους και οι «ερυθρόλευκοι».

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Λοίκ Ρεμί, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας «tintaamarilla», με τους Πειραιώτες να είναι στη λίστα των ομάδων που έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα τονίζει ότι η Λας Πάλμας γνωστοποίησε πως ο Γάλλος επιθετικός θα αποχωρήσει από την ομάδα των Κανάριων Νήσων, έχοντας όμως ως προορισμό ομάδες εκτός Ισπανίας.

Ενδιαφέρον για τον παίκτη έχουν δείξει τόσο η Μάλαγα όσο και η Λεβάντε, αλλά συγκεντρώνουν ελάχιστες πιθανότητες να τον αποκτήσουν, καθώς η Λας Πάλμας δεν θέλει να παραχωρήσει τον πρώτο της σκόρερ σε κάποια ανταγωνιστική ομάδα, που παλεύει και εκείνη για την παραμονή. 

Στη συνέχεια η «tintaamarilla» αναφέρεται στις υπόλοιπες ομάδες που κοιτάνε τον Ρεμί που είναι οι Νιούκαστλ, Έβερτον και Σάντερλαντ, καθώς και οι Μπορντό, Νις, Μετς, αλλά και ο Ολυμπιακός.

Ο παίκτης έχει πάρει το «ΟΚ» της Λας Πάλμας μέχρι τις 25 Ιανουαρίου για να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.