06/01/2018 - 15:20

Έκλεισε το deal, πάει στην Μπαρτσελόνα ο Κουτίνιο!

Σύμφωνα με τα καταλανικά Μέσα, χθες υπήρξε συμφωνία μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Λίβερπουλ και απομένουν μόνο οι υπογραφές για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου.

Παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι ο Φιλίπε Κουτίνιο σύμφωνα με τα δύο μεγάλα καταλανικά ΜΜΕ, την «Mundo Deportivo» και τη «Sport», οι οποίες υποστηρίζουν ότι έχει υπάρξει συμφωνία με την Λίβερπουλ και τον παίκτη και απομένουν μόνο οι υπογραφές.

Το deal μεταξύ των δύο πλευρών μπορεί να φτάσει στα 160 εκατ. ευρώ, που είναι 120 αρχικά και άλλα 40 σε μπόνους. Τα 10 εκατ. είναι στόχοι, ενώ τα άλλα θα εξαρτηθούν από την παρουσία του Βραζιλιάνου με την φανέλα των «μπλαουγκράνα».

Ο Κουτίνιο συζήτησε και με τους υπεύθυνους της Μπαρτσελόνα και συμφώνησε να λαμβάνει 15 εκατ. ευρώ το χρόνο, ενώ υποστηρίζεται ότι έχει συζητηθεί και το ποσό της ρήτρας αποδέσμευσης του 25χρονου.

Το ποσό ανέρχεται στα 500 εκατ. ευρώ, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να είναι μεγαλύτερο, αλλά φυσικά δεν θα υπερβαίνει του μεγάλου αστεριού της ομάδας, του Λιονέλ Μέσι που είναι 700 εκατομμύρια.