10/01/2018 - 21:06

Μελισσανίδης: "Το πρωτάθλημα είναι της ΑΕΚ"

Τη σιγουριά του πως η ΑΕΚ θα είναι εκείνη που θα φτάσει στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, εξέφρασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης έδωσε το παρόν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, μίλησε στους ποδοσφαιριστές και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι οι ομάδες χτίζονται απ’ τα αποδυτήρια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ήρθαμε για πρώτη φορά εκτός των Σπατων και των γραφείων μας σε αυτό το καταπληκτικό μαγαζί το Mutfak στη Γλυφάδα γιατί το έχει ένας φανατικός ΑΕΚτζης με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη. Θέλω να ευχηθώ σε όλους σας καλή χρόνια με υγεία σε σας και στις οικογένειες σας. Να έχουμε καλή συνέχεια στον δεύτερο γύρο και να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας καταφέρνοντας να τους φέρουμε το πρωτάθλημα! Και να σας πω ένα πράγμα…

Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και έχω μάθει κάτι πολύ καλά. Οι ομάδες δεν φτιάχνονται ούτε με δηλώσεις, ούτε με λεφτά, ούτε με νεοπλουτίστικες μεθόδους. Οι ομάδες χτίζονται από τα αποδυτήρια. Και εμείς είμαστε οικογένεια και έχουμε τα καλύτερα αποδυτήρια.

Αυτό το ζω, το εισπράττω. Θέλω λοιπόν να συνεχίσετε έτσι, έτσι όπως είμαστε: οικογένεια! Και θέλω να ευχαριστήσω τον κοουτς γιατί αυτό είναι καθαρά δικό του δημιούργημα. Να σας πω για ακόμα μια φορά καλή χρόνια, πάνω απ’ όλα υγεία και θέλω να πιστεύω ότι εμείς θα είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουμε στο τέλος».