12/01/2018 - 16:06

Ζιντάν: «Κουράστηκα να ακούω ότι η Ρεάλ είναι χάλια»

Ενοχλημένος από την έντονη αρνητική κριτική που δέχεται η Ρεάλ Μαδρίτης, εμφανίστηκε ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Για πρώτη φορά ο τεχνικός της «βασίλισσας» Ζινεντίν Ζιντάν, έβγαλε μια δυσφορία για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται η ομάδα του, μετά τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα στη La Liga.

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι μην βλέπουμε και ακούμε για ότι λένε. Είναι περίπλοκο αλλά θα πρέπει να το προσπαθήσουμε. Μόνο αρνητικά πράγματα ακούγονται για τη Ρεάλ και εγώ δεν το βλέπω έτσι. Δεν ήμαστε τόσο κακοί όσο λένε. Είμαστε ζωντανοί σε όλες τις διοργανώσεις και πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά. Κουράστηκα να ακούω ότι η ομάδα είναι χάλια, αλλά καταλαβαίνω ότι πουλάει αυτό. Χρειαζόμαστε τον κόσμο να είναι δίπλα μας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο», τόνισε ο Γάλλος τεχνικός.

Αναφορικά με την αξιοποίηση του ρόστερ και την πιθανότητα μεταγραφών: «Δεν θεωρώ πως είμαι άδικος με τους παίκτες μου. Εγώ είμαι αυτός που πρέπει να αποφασίζω για την ομάδα. Θεωρώ πως έχουμε ένα καλό ρόστερ. Μπορεί ο κόσμος να βλέπει τους αντιπάλους μας να ενισχύονται κι εμάς όχι, αλλά αν υπήρχε κάποιος διαθέσιμος παίκτης που θα μπορούσε να αλλάξει σημαντικά την ομάδα».