12/01/2018 - 23:00

Ανιγκό: "Ευκαιρία να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό"

Ο Λεβαδειακός υποδέχεται το Σάββατο (13/1) τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή κι ο προπονητής των Βοιωτών, Ζοζέ Ανιγκό, χαρακτήρισε ως κατάλληλη ευκαιρία τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ώστε η ομάδα του να φτάσει στη νίκη.

Όπως ανέφερε, οι παίκτες του θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την κακή περίοδο που διανύει το Τριφύλλι και να πάρουν τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι θα είναι πολύτιμοι για τη συνέχεια της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: "Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος. Αυτή η σεζόν δεν είναι καλή γι' αυτούς και νομίζω για τον Λεβαδειακό είναι η κατάλληλη στιγμή να νικήσει τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός έχει καλούς παίκτες, αλλά εμείς χρειαζόμαστε τους βαθμούς και είναι πλέον είναι δύσκολο να τους πάρουμε από οποιαδήποτε ομάδα. Θα δούμε.

Έχει πολλούς παίκτες με μεγάλη εμπειρία. Νομίζω ότι το ξεκίνημα της σεζόν ήταν κακό γι' αυτούς και πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν την κατάσταση, Χρειαζόμαστε τους βαθμούς και τη νίκη στην έδρα μας. Όταν παίζουμε εκτός είναι δύσκολα, αλλά μετά τον Παναθηναϊκό παίζουμε με ομάδες του επιπέδου μας".