21/02/2018 - 19:55

Χιμένεθ: "Δεν κλειδώσαμε το ματς όταν είχαμε την ευκαιρία"

O Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του πρόκριση στην κανονική διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου στην Ουκρανία, ενώ ανέφερε πως η ΑΕΚ δεν κλείδωσε τη νίκη όταν είχε την ευκαιρία στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Αύριο θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι στα 90 λεπτά. Αυτό είναι σχεδόν σίγουρο πως η Ντινάμο δεν θα μας το επιτρέψει. Και αυτό είναι το μεγαλείο του ποδοσφαίρου. Δυο ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο. Τα παιχνίδια ξεκινάνε, έχουν ένα χρονικό περιθώριο.

Μέσα σ’ αυτό, πρέπει μια ομάδα να το διαχειριστεί και να ψάξει τη νίκη. Και στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, μαθαίνεις καθημερινά. Όχι μόνο από ένα ματς. Αυτό που μάθαμε και το έχω δει πολλά χρόνια τώρα, δεν αρκεί να είσαι ανώτερος. Μπορεί να είσαι ανώτερος και να χάσεις".

- Το 1-1 σας κάνει αισιόδοξο για την πρόκριση;

"Πάντα προσπαθώ να είμαι αισιόδοξος και να πιστεύω στην ομάδα μου. Αλλά όπως είπα και πριν, στο ποδόσφαιρο δεν μπορούμε να μιλάμε για δικαιοσύνη. Αυτό που βλέπουμε, είναι τα αποτελέσματα που έρχονται. Εμείς δεν κλειδώσαμε το παιχνίδι όταν είχαμε την ευκαιρία και ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος. Είμαι ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας στο πρώτο ματς αλλά όχι και με το αποτέλεσμα".