04/04/2018 - 13:38

Πρόταση του Ολυμπιακού σε Καμπιάσο

Επαφή με τον Εστεμπάν Καμπιάσο είχαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Ο Αργεντίνος αποτέλεσε ένα από τα ηγετικά πρόσωπα στα αποδυτήρια των «ερυθρόλευκων» όταν αγωνιζόταν με την φανέλα των Πειραιωτών και πρόσφατα απέκτησε το δίπλωμα του προπονητή στην Ιταλία, δείχνοντας την πρόθεσή του να μην αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο.

Τις τελευταίες μέρες, ο Εστεμπάν Καμπιάσο βρίσκεται στην Αθήνα, για προσωπικές του υποθέσεις και σύμφωνα με την «Live Sport» δέχθηκε κρούση από τη διοίκηση του Ολυμπιακού για να αναλάβει πόστο στην ομάδα, στο πλαίσιο των ριζικών αλλαγών που θα γίνουν το καλοκαίρι στον σύλλογο.

Στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι να βρεθεί μία ηγετική φυσιογνωμία στα αποδυτήρια και ο Αργεντίνος θεωρείται ένας από τους καταλληλότερους ανθρώπους για να υπηρετήσει το… πλάνο που υπάρχει στη διοίκηση. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, δεν έχει ξεκαθαρίσει αν η πρόταση των Πειραιωτών είναι για την θέση του γενικού αρχηγού ή του τεχνικού διευθυντή, ενώ άγνωστες είναι οι προθέσεις του παλαίμαχος, πλέον, μέσου για το μέλλον του.