19/05/2018 - 14:07

Το τεράστιο και συγκινητικό "αντίο" του Τόρες στην Ατλέτικο

Κεντρικό πρόσωπο στη φιέστα της Ατλέτικο Μαδρίτης, για την κατάκτηση του Europa League, ήταν ο Φερνάντο Τόρες, καθώς κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.

Στο "Συντριβάνι του Ποσειδώνα", εκεί όπου παραδοσιακά γιορτάζουν τις επιτυχίες τους οι οπαδοί της Ατλέτικο, ο Τόρες πήρε το μικρόφωνο και είπε: "Πριν από 22 χρόνια ήμουν εδώ και ονειρευόμουν ότι θα έρθει αυτή η μέρα. Από όλα τα πράγματα που έχω κερδίσει, αυτό είναι χωρίς αμφιβολία το καλύτερο. Σε όλα τα παιδιά που έχουν όνειρα, τίποτα δεν είναι απίθανο, πόσο μάλλον αν είσαι Ατλέτικο".

Στη συνέχεια, με ανάρτησή του στα social media, απευθύνθηκε ξανά στους οπαδούς της Ατλέτικο Μαδρίτης και, μεταξύ άλλων, τόνισε το εξής: "Όταν ήμουν μικρός κανένας δεν καταλάβαινε γιατί ήθελα να φορέσω τη φανέλα της Ατλέτικο στο σχολείο ενώ είχαμε χάσει την προηγούμενη μέρα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σ'όλους τους παίκτες που παλέψαμε μαζί στα δύσκολα χρόνια, στη 2η κατηγορία. Δεν χρειαζόμουν έναν τίτλο για να νιώσω ο πιο αγαπητός παίκτης στον κόσμο αλλά τώρα σας χρωστάω λίγο λιγότερο. Χρειάστηκα μια ολόκληρη καριέρα για να φτάσω στο σημείο που υποσχέθηκα στον εαυτό μου όταν ήμουν 11 χρονών αλλά σας διαβεβαιώνω πως άξιζε τον κόπο. Σας ευχαριστώ πολύ για τα τόσα πολλά και συγγνώμη για τα τόσα λίγα"