22/06/2018 - 23:25

«Άλλη» Κροατία με Ισλανδία

Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί η Κροατία στο τελευταίο ματς του 4ου ομίλου με την Ισλανδία (26/06), όπως παραδέχθηκε στους δημοσιογράφους ο προπονητής της ομάδας, Ζλάτκο Ντάλιτς.

Μετά το 3-0 επί της Αργεντινής η «χρβάτσκα» προκρίθηκε στους «16» του Μουντιάλ της Ρωσίας, ωστόσο, αρκετοί διεθνείς αντιμετωπίζουν πρόβλημα καρτών και ο ομοσπονδιακός τεχνικός προτίθεται να τους προφυλάξει.

«Θα ήθελα να πάρουμε την πρώτη θέση του ομίλου» επισήμανε ο Ντάλιτς στο πλαίσιο των δηλώσεων που έκανε στους εκπροσώπους του Τύπου στο προπονητικό κέντρο της Κροατίας στο Ροσκίνο.

Συνέχισε: «Αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, διότι έχουμε κάποιους παίκτες με κίτρινες κάρτες, οπότε θα κάνουμε αλλαγές στην ενδεκάδα. Δεν θα παίξουν όσοι αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα, διότι είναι ένα μεγάλο ρίσκο. Υπάρχουν 22 παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν.»

Ο Ιβάν Ράκιτιτς, ο οποίος «κιτρινίστηκε» στο 2-0 επί της Νιγηρίας και ο στράικερ, Μάριο Μάντζουκιτς, είναι δύο από τους έξι παίκτες που έχουν πρόβλημα και κινδυνεύουν να αποκλειστούν εάν δεχτούν και δεύτερη κίτρινη κάρτα πριν από τους ημιτελικούς.