28/06/2018 - 16:42

Καμπαγιέρο: Απείλησαν εμένα και την οικογένειά μου

Στο... μάτι του κυκλώνα βρέθηκε ο Βίλι Καμπαγιέρο, για τα λάθη του στο ματς με την Κροατία, και τώρα, μετά την πρόκριση της Αργεντινής στους "16" του Μουντιάλ, ο διεθνής τερματοφύλακας τοποθετήθηκε δημόσια, αποκαλύπτοντας πως δέχθηκε απειλές αυτός και η οικογένειά του.

Ο Καμπαγιέρο "ανέβασε" στο Instagram το εξής μήνυμα:

"Πιο ήρεμος πια. Μετά από αυτό το τόσο θετικό αποτέλεσμα και την πρόκριση, τα δικά μου έγιναν πια ανέκδοτο. Μερικές ατυχίες, μια αποτυχία, ένα λάθος, πείτε το όπως θέλετε. Υπάρχουν ένα σωρό πράγματα τα οποία δέχομαι, επειδή έκανα ως ποδοσφαιριστής ένα λάθος. Ωστόσο υπήρξε έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό μου, κατάρες και απειλές εναντίον μου και εναντίον της οικογένειάς μου.

Αυτές οι άσχημες συμπεριφορές δεν με βοήθησαν. Μένω τον πολύ κόσμο που με στήριξε, με συντρόφευσε και υπέφερε με την κατάστασή μου. Ευχαριστώ όσους ήταν δίπλα μου: τους κοντινούς και τους μακρινούς, αυτούς που μου έγραψαν και μου συμπαραστάθηκαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Για άλλη μια φορά αποδέχομαι το λάθος μου, αλλά ουδέποτε ευχήθηκα εγώ και η οικογένειά μου να περάσουμε τέτοιες άσχημες στιγμές. Φορώ τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Αργεντινής με τις αξίες που έμαθα στον τόπο μου και μεγαλώνοντας στο ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ όσους είναι πάντα μαζί μου και με την οικογένειά μου".