Εγγύηση για την ΜΑΡΚΟ η Διεθνής Αθλητική ΕΠΕ!

Με οικονομική σταθερότητα και προγραμματισμό για το μέλλον η ομάδα των Μεσογείων ξεκινά την προετοιμασία της την Δευτέρα 29 Ιουλίου. Στο τιμόνι της ομάδας από πλευράς διοίκησης βρίσκεται η Διεθνής Αθλητική ΕΠΕ. Πρόκειται για την μεγαλύτερη εμπορική αλυσίδα αθλητικών ειδών η οποία διαθέτει 139 σημεία λιανικής πώλησης και έχει στην κατοχή της σήματα όπως, Kappa, Admiral, Maui & Sons, Starter σε Ελλάδα, Κύπρο και όλες τις χώρες των Βαλκανίων.

Συνεπώς, μετά τις τελευταίες αρχαιρεσίες ο κ. Παναγιώτης Παναγάκος (ιδιοκτήτης της Διεθνής Αθλητική ΕΠΕ) παραμένει ο μεγάλος χρηματοδότης της ομάδας, ενώ ο κ. Δημήτρης Παναγάκος (Γενικός Διευθυντής της Διεθνής Αθλητική ΕΠΕ) θα είναι πλέον ο νέος πρόεδρος του ιστορικού Συλλόγου.

Η νέα διοίκηση, λοιπόν παρουσίασε τα νέα αποκτήματα της ομάδας, ενώ έγινε και η πρώτη γνωριμία των παλιών με τους νέους ποδοσφαιριστές.
Την πρώτη χρονιά ο κ. Παναγιώτης Παναγάκος προσέφερε οργάνωση, ιδέες και βοήθησε οικονομικά να ανέβει η ομάδα στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Για την νέα αγωνιστική περίοδο στόχος είναι, όπως τόνισε, ‘’να διευρυνθεί η βάση των ακαδημιών και να δοθεί βαρύτητα στα ταλέντα της περιοχής. Θέλουμε να κάνουμε το Μαρκόπουλο πόλο έλξης για τα Μεσόγεια’’, ενώ ενημέρωσε ότι γίνονται κινήσεις για την ανεύρεση νέων χώρων για τις προπονήσεις της ομάδας.

Σε ότι αφορά τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Παναγάκο, αφού τόνισε ότι η οικογένεια του προέρχεται από το χώρο του αθλητισμού και υπάρχει αγάπη για το ποδόσφαιρο, υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν κάτι το οποίο θα έχει απήχηση στην τοπική κοινωνία και θα δοθεί μεγάλη έμφαση στις ακαδημίες, επικεφαλής των οποίων είναι ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Γιόζεφ Βάντσικ και αναμένεται σύντομα να βρίσκεται κοντά στην ομάδα και ο παλαίμαχος σέντερ φορ του Παναθηναϊκού, Κριστόφ Βαζέχα!

Στην τεχνική ηγεσία της ομάδας συνεχίζει ο επιτυχημένος προπονητής κ. Πέτρος Τσιγκούλης.

Τα καινούργια πρόσωπα στην ομάδα των Μεσογείων είναι ο 26χρόνος τερματοφύλακας Ευάγγελος Μπαλασάκης ο οποίος προέρχεται από τον Ασπρόπυργο, ο 24χρονος στόπερ Ηλίας Μεταλλινός και ο 29χρονος μέσος ,Νίκος Γκεμίσης που είχαν λύσει τα συμβόλαια τους με τους Αγίους Αναργύρους.

Επίσης, ο 18χρονος αριστερός μπακ, Κώστας Μπαλωμένος που έπαιζε στα Πετράλωνα ,ο 24χρονος επιθετικός Ευάγγελος Ξαγοράρης από την Ένωση Μυλοποτάμου, ο 25χρόνος εξτρέμ Γιώργος Μανωλιάς από τον Πανηλειακό και ο 23χρονος επιθετικός Ιάσων Μπασκλαβάνος ο οποίος πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Κυανού Αστέρα Βάρης.